HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/goIrGDyKDMUkpXswwPBI/117ceed8bd4c64f64dc7e39246ce2e.jpeg)
Forrás: Pixabay
Egyszerű paradicsomleves
Kezdők favoritja! Szükséged lenne egy mutatós és ízletes előételre, vagy egy könnyed vacsorára? Egy vitamínban gazdag paradicsomlevessel nem lehet melléfogni.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
6
- 1 evőkanál vaj
- 1 evőkanál olívaolaj
- 1 vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 konzerv hámozott paradicsom
- 1 Csésze víz
- 1 evőkanál cukor
- 1⁄4 teáskanál szárított oregánó
- 1 csipet pirospaprika
- só és bors bors ízlés szerint
HIRDETŐ
Eljárás
30 perc.
1. Lépés
Melegítsük fel a vajat és az olívaolajat egy nagy lábasban. Szórjuk rá a szeletelt hagymát és az aprított fokhagymát, majd pároljuk üvegesre. Adjuk hozzá a paradicsomot, a vizet, a cukrot, az oregánót, a pirospaprikát, a sót és a borsot. Forraljuk fel, majd főzzük alacsony lángon további 15 percig.
2. Lépés
Miután levettük a tűzről pürésítsük botmixerrel.