HIRDETŐ

Görög saláta: A klasszikus ízvilág

Egy friss, ropogós és ízletes saláta, ami a mediterrán gasztronómia egyik alapétele

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 4 paradicsom Hozzáadott
  • 2 uborka Hozzáadott
  • 1 piros paprika Hozzáadott
  • 1 Fej hagyma Hozzáadott
  • 2 Fej fejes saláta Hozzáadott
  • apróra vágva Hozzáadott
  • 2 főtt tojás Hozzáadott
  • kockázva Hozzáadott
  • 14 Csésze olívaolaj Hozzáadott
  • 2 evőkanál frissen facsart citromlé Hozzáadott
  • 1 teáskanál fokhagymakrém opcionális Hozzáadott
  • és Só bors ízlés szerint Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

15 perc.
1. Lépés

Keverj össze minden zöldséget egy nagy tálban.

2. Lépés

Keverj össze az olívaolajat, citromlevet, fokhagymakrémet (ha használsz), sót és borsot egy kis tálban.

3. Lépés

Öntsd az öntetet a zöldségekre, és jól forgasd össze, hogy minden zöldség részt kapjon belőle.

4. Lépés

Tálald hidegen, és szeletelt főtt tojással díszítve.

Reels

Új

Top kategóriák

Húsételek

1141 receptek

Mascarpone

122 receptek

Olcsó ételek

468 receptek

Sütemények

816 receptek

Ebéd

2378 receptek

Gyors ételek

1895 receptek

Desszert

1797 receptek

Tészta

334 receptek