HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/9PhENhF0ReNupo4NySFe/9ce6e92a604b966bf526705b330fff.jpeg)
Forrás: Youtube
Hagyományos nyúlpaprikás
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
2
- füstölt szalonna
- vöröshagyma
- fokhagyma
- Paprika
- só bors fűszerkömény
- pirospaprika
- paradicsom
- alaplé
- nyúlcombok
HIRDETŐ
Eljárás
120 perc.
1. Lépés
Először is apró kockákra vágjuk a szalonnát, kiolvasszuk a zsírját és rádobjuk a finomra vágott hagymákat, paprikát és 10 perc alatt megpirítjuk.
2. Lépés
Lehúzzuk a tűzről, majd sózzuk, borsozzuk, rátesszük a fűszerköményt, pirospaprikát, a felkockázott paradicsomot és felöntjük 1 l alaplével.
3. Lépés
Egy botmixerrel simárakeverjük, majd beletesszük a combokat és addig öntjük alaplével, hogy azt ellepje.
4. Lépés
Addig főzzük, míg a combok puhára nem főnek (1-2 óra). Amikor megfőtt a hús, hőkiegyenlítéssel hozzákeverjük a tejfölt is.