HIRDETŐ
   
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/R2gItMyIfzjz6ev5tBu_/3122e4e9204243a753b5a9e63bd77a.jpeg)
Forrás: Pixabay
Házi kimchi
A kimchi recept alapja a kínai kel, amit fűszerekkel, és gyakran chili paprikával ízesítenek.
      HIRDETŐ
   
Hozzávalók
adagok száma  
1
 - 1 kg kínai kel
- 1⁄4 Csésze rizsliszt
- 1⁄4 Csésze cukor
- 1⁄4 Csésze só
- 2 gerezd fokhagyma apróra vágva
- 1 Fej kisebb vöröshagyma apróra vágva
- 2 evőkanál chili pasztát opcionális
      HIRDETŐ
   
Eljárás
 30 perc.
1. Lépés 
  Mossuk meg a káposztát, hagyjuk lecsepegni és igény esetén bontsuk szeletekre.
2. Lépés 
  Keverjük össze a rizslisztet, cukrot, sót, fokhagymát, vöröshagymát és chili pasztát egy tálban.
3. Lépés 
  Adjuk hozzá a káposztát a fűszerekhez, és jól keverjük össze, hogy mindenhol be legyen vonva.
4. Lépés 
  Helyezze a kimchi-t üvegbe, és hagyja állni legalább egy napot, de legjobb 2-3 nap, hogy kellően ízletes lehessen.


:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/DWwD49G8An32ylq0GbPt/27f1071280b0b5dc967b8b1cf75d9f.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/HNSm1KAK-BwT-0MXFst3/5d308a3863563cb2cc38756353d4a7.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/yQtVlCuVcOvn9hbRWzIB/75e3bbb0662783e50f70622d2a6478.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/MJTYi_vtX1H5Wdvnkw0a/93320194de221d68f9b9f571e50939.png)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/vam6Gbxpr9tc6W-XK2QP/4fb04210f2ee4e8f159d321519ed19.png)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/3iAhM0QZb1tvMDPnLzzS/d2d206cc6eb454b906ac918277d47c.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/5dKyU2K2RJYATP2BDHpY/3f17a2cb6564aa7439f3f4fdf0eee7.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/UVL-OrzaQ_PtU38vZrH8/e95923312712ced5f308cb759c06f4.jpeg)












