HIRDETŐ

Forrás: Pixabay: ink_lee0

Klasszikus ropogós kacsa steak Frites

A Duck Steak Frites a feje tetejére állítja a steak frites francia élvezetét azzal, hogy a jó öreg steak-et a kacsa kifinomultságával helyettesíti.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 4 Kacsamell bőrrel Hozzáadott
  • 1 kg Burgonya, lehetőleg ruszin burgonya Hozzáadott
  • 4 evőkanál olívaolaj Hozzáadott
  • só ízlés szerint Hozzáadott
  • bors ízlés szerint Hozzáadott
  • 5 ágak Kakukkfű, friss Hozzáadott
  • 4 szegfűszeg fokhagyma, apróra vágva Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

75 perc.
1. Lépés

Kezdje a sült krumpli előkészítésével. Melegítse elő a sütőt 200C-ra (400F), és szeletelje fel a burgonyát a kívánt formára. Kenje be őket olívaolajjal, sóval és borssal, ügyelve arra, hogy minden egyes sült krumplit beborítson. Terítsük őket egy tepsire, és dobjuk be a sütőbe. Körülbelül 45-50 perc alatt sül meg, de folyamatosan ellenőrizze, hogy aranybarna legyen. Ha félidőben megfordítjuk őket, egyenletesebb lesz a sütés.

2. Lépés

Amíg a sült krumpli varázsol, készítse elő a kacsát. Saját tapasztalatom alapján azt javaslom, hogy a kacsamell zsíros oldalát keresztbe-kasul vágjuk be, a zsírba vágva, de a húsba nem. Ez lehetővé teszi, hogy a zsír könnyen kiolvadjon a sütés során, és ropogós bőrt eredményez.

3. Lépés

Melegítsünk fel egy tapadásmentes serpenyőt közepes lángon, és tegyük a mellet bőrrel lefelé. Süssük kb. 6-7 percig, amíg a bőr ropogós lesz, majd fordítsuk meg, és süssük további 5-6 percig. Ha még rózsaszínű a közepük, akkor a tökéletes közepesen átsült állapotot érhetjük el, ha kivesszük őket.

4. Lépés

Hagyjuk a kacsát néhány percig pihenni, majd szeleteljük fel csíkokra. Rendezzük el a kacsacsíkokat egy tányéron, a sült krumplit pedig csöpögtessük le konyhai papíron, hogy a felesleges olajat eltávolítsuk. Ezután tálalja fel a sült krumpliját a kacsa mellé.

5. Lépés

Szabotálja a frites-t friss kakukkfűvel és apróra vágott fokhagymával megszórva. Ez a kombináció hihetetlen fűszeres ízt kölcsönöz a sült krumplinak.

6. Lépés

Tálaljuk forrón, salátával vagy tetszés szerinti mártogatóssal, et voila - a kacsa steak frites készen áll az elfogyasztásra!

Hasonló receptek

Tökéletes sütőben fordítva sült steak

A fordítva sült steaknek kellemes a kérge és tökéletesen átsült, rózsaszínű a közepe. A steak ilyen módon történő sütése egy kicsit tovább tart, de teljesen megéri.

Sertésteak sajttal és spenóttal töltve

A finom, sajttal és spenóttal töltött sertésteak ideális választás főételnek. Könnyű elkészíteni, és biztosan minden családtag kedvence lesz.

Hagymával kolbásszal tojással rakott krumpli

Hasonló a francia krumplihoz ... de könnyebb és könnyűnek érződik. Én sajtos kolbásszal készítettem, ami különleges ízt adott a ételnek és kevesebb kalóriát tartalmaz.

Hogyan készítsünk töltött Flank Steak tekercset

Az ízek finom egyensúlya teszi ezt a kényeztető, szaftos és ízletes Steak Rollt a tömegek legnagyobb örömére, ideális egy romantikus vacsorához vagy egy hétvégi családi összejövetelhez.

Gyros marinádban sült csirkehús

Minden egy tepsiből, a sütőben sült

Ropogós kacsacomb vörösboros mártással

El sem tudok képzelni hangulatosabb vasárnap délutánt, mint egy jó olvasmányt a konyhában, a párolt kacsacomb illata mellett. Ezt a receptet különösen élveztem - a combok hihetetlenül puhák és a bőr ropogós lett. A finom vörösboros mártással együtt igazi csemege. Nem megfeledkezve az alma enyhe édességéről, amely tökéletes egyensúlyt teremt a combok ízéhez.

Sertéshús lében gombával

A gyors és ízletes sertéshús receptje a gombás lében az ideális étel, ha kevés ideje van, de nem akar lemondani egy finom, gazdag ízekkel teli ételről.

Tökéletes gyors és egyszerű steak pác

Ez a gyors steak pác recept hihetetlenül egyszerű, mégis olyan mély ízt ad a marhahúsnak, amely valóban gazdagítja annak természetes ízét.

Hasonló receptek

Tökéletes sütőben fordítva sült steak

A fordítva sült steaknek kellemes a kérge és tökéletesen átsült, rózsaszínű a közepe. A steak ilyen módon történő sütése egy kicsit tovább tart, de teljesen megéri.

Sertésteak sajttal és spenóttal töltve

A finom, sajttal és spenóttal töltött sertésteak ideális választás főételnek. Könnyű elkészíteni, és biztosan minden családtag kedvence lesz.

Hagymával kolbásszal tojással rakott krumpli

Hasonló a francia krumplihoz ... de könnyebb és könnyűnek érződik. Én sajtos kolbásszal készítettem, ami különleges ízt adott a ételnek és kevesebb kalóriát tartalmaz.

Hogyan készítsünk töltött Flank Steak tekercset

Az ízek finom egyensúlya teszi ezt a kényeztető, szaftos és ízletes Steak Rollt a tömegek legnagyobb örömére, ideális egy romantikus vacsorához vagy egy hétvégi családi összejövetelhez.

Gyros marinádban sült csirkehús

Minden egy tepsiből, a sütőben sült

Ropogós kacsacomb vörösboros mártással

El sem tudok képzelni hangulatosabb vasárnap délutánt, mint egy jó olvasmányt a konyhában, a párolt kacsacomb illata mellett. Ezt a receptet különösen élveztem - a combok hihetetlenül puhák és a bőr ropogós lett. A finom vörösboros mártással együtt igazi csemege. Nem megfeledkezve az alma enyhe édességéről, amely tökéletes egyensúlyt teremt a combok ízéhez.

Sertéshús lében gombával

A gyors és ízletes sertéshús receptje a gombás lében az ideális étel, ha kevés ideje van, de nem akar lemondani egy finom, gazdag ízekkel teli ételről.

Tökéletes gyors és egyszerű steak pác

Ez a gyors steak pác recept hihetetlenül egyszerű, mégis olyan mély ízt ad a marhahúsnak, amely valóban gazdagítja annak természetes ízét.

Reels

Új