HIRDETŐ

Forrás: Youtube

Lassan sült báránycomb rozmaringos pácolása

Ettől lesz igazán puha és omlós a bárányhús.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 3 ek napraforgó olaj Hozzáadott
  • 5 Szál tekercsek Hozzáadott
  • 3 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 1 citromból nyert citromhéj Hozzáadott
  • 2 kg bárányhús csontos comb Hozzáadott
  • só ízlés szerint Hozzáadott
  • bors ízlés szerint Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

10 perc.
1. Lépés

Összekeverjük az olajat a finomra vágott rozmaringgal, a reszelt citrom héjával és a reszelt fokhagymával. A húst alaposan megsózzuk és megborsozzuk, majd bedörzsöljük a páccal.

2. Lépés

1-2 órát hűtőben hagyjuk pácolódni.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

140 receptek

Olcsó ételek

495 receptek

Cukkini

148 receptek

Sütés

2112 receptek

Vacsora

1663 receptek

Karfiol

66 receptek

Gyors ételek

2098 receptek

Sütemények

827 receptek

Köretek

953 receptek