HIRDETŐ

Forrás: Youtube

Lassan sült báránycomb rozmaringos pácolása

Ettől lesz igazán puha és omlós a bárányhús.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 3 ek napraforgó olaj Hozzáadott
  • 5 Szál tekercsek Hozzáadott
  • 3 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 1 citromból nyert citromhéj Hozzáadott
  • 2 kg bárányhús csontos comb Hozzáadott
  • só ízlés szerint Hozzáadott
  • bors ízlés szerint Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

10 perc.
1. Lépés

Összekeverjük az olajat a finomra vágott rozmaringgal, a reszelt citrom héjával és a reszelt fokhagymával. A húst alaposan megsózzuk és megborsozzuk, majd bedörzsöljük a páccal.

2. Lépés

1-2 órát hűtőben hagyjuk pácolódni.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Olcsó ételek

495 receptek

Mascarpone

140 receptek

Köretek

952 receptek

Cukkini

145 receptek

Sütemények

827 receptek

Gyors ételek

2092 receptek

Vacsora

1657 receptek

Reggeli

410 receptek

Ebéd

2535 receptek