HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/Tp8WklEVCRjLL6PhBoCG/32f59dc9576813e3c97e013945d225.jpeg)
Forrás: Youtube
Parajfőzelék egyszerűen
Könnyű, gyors és egyszerű.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
3
- 600 g spenót krém
- 200 ml tej
- 1 gerezd fokhagyma
- 3 evőkanál finomliszt
- 5 ek olívaolaj
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
HIRDETŐ
Eljárás
20 perc.
1. Lépés
A spenótot felforraljuk. Közben az olajból és a lisztből rántást készítünk. Belenyomjuk a fokhagymát, elkeverjük a rántásban, és pár pillanatig pirítjuk.
2. Lépés
Ezután azonnal felhigítjuk a rántást pár kanál spenóttal, összekeverjük, majd beleöntjük a rántást a maradék spenótba, és jól eldolgozzuk. Ezután felöntjük a tejjel, sózzuk, borsozzuk, és összeforraljuk.