HIRDETŐ

Forrás: FB: Retro sütik és ételek

Sajtos nokedli, hagymával, szalonnával

A sajtos nokedli egy igazi magyar klasszikus. Hagymával és szalonnával felturbózva még finomabb, tökéletes ebéd vagy vacsora lehetőség egy hűvös napra.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Nokedli

  • 500 g nokedli Hozzáadott
  • 150 g reszelt sajt Hozzáadott
  • 1 csipet Hozzáadott

Topping

  • 200 g szalonna Hozzáadott
  • 1 ks nagy fej hagyma, apróra vágva Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma, aprítva Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

Főzd meg a nokedlit sós vízben, majd szűrd le és tedd félre.

2. Lépés

Egy serpenyőben süsd ki a szalonnát, majd vedd ki a serpenyőből és tedd félre.

3. Lépés

A szalonna zsírjában párold meg az apróra vágott hagymát. Amikor már szép aranybarnák lettek, add hozzá az aprított fokhagymát és pirítsd még egy kis ideig.

4. Lépés

Add hozzá a nokedlit és a sült szalonnát, majd keverd össze minden összetevőt a serpenyőben.

5. Lépés

Húzd le a tűzről, majd add hozzá a reszelt sajtot és keverd össze jól, hogy a sajt elolvadjon a nokedli tetején.

6. Lépés

Tálald forrón, és élvezd ezt a ízletes és laktató ételt!

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek