HIRDETŐ

Forrás: Youtube

Sárgaborsó leves

Laktató egészséges leves, tele rosstal. Mennyeien illik hozzá a füstölt hús, vagy a sült szalonna.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 40 dkg sárgaborsó Hozzáadott
  • 1 Fej vöröshagyma Hozzáadott
  • alaplé Hozzáadott
  • só és bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

A sárgaborsót érdemes beáztatni, mielőtt dolgozunk vele.

2. Lépés

Egy fazékban feltesszük főni a felkockázott hagymát és a borsót és annyi alaplevet öntünk rá, hogy bőven ellepjen mindent.

3. Lépés

Fél órán belül puhára fő, egy részét botmixerrel krémesíthetjük. Sózzuk, borsozzuk és tálalható.

Hasonló receptek

Gyors zöldborsóleves

A zsenge zöldborsóleves egy igazi csemeg. Húsimádók számára gazdagítható 1-2 karika kolbásszal is.

Borsóleves a nagymama receptje szerint

Ez a szuper egyszerű és finom borsóleves recept egyenes örökség a nagymamámtól. Számtalanszor készítettem már magamnak, és minden alkalommal, amikor elkészítettem, éreztem azt a szeretetet és gondosságot, amit a nagyi beletett ennek a levesnek a főzésébe. A gazdag íz és a bársonyos állag mindig nagy sikert arat a család és a barátok körében.

Tradícionális Tejszínes borsófőzelék

A tejszínes borsófőzelék a tradicionális magyar konyha egyik legegyszerűbb, de ugyanakkor nagyon ízletes és laktató fogása, amely nem igényel sok összetevőt vagy időt az elkészítéséhez. A receptben a friss zöldborsó találkozik a krémes tejszínnel, ami ínycsiklandó elegyet alkot. Főételként vagy köretként is fogyasztható.
Timi_cooks
Timi_cooks
Gyors és laktató finomfőzelék
Videorecept

Gyors és laktató finomfőzelék

Ez a finomfőzelék egész biztosan felmelegít kívül-belül. Akár egy laktató ebédet, akár egy gyors vacsorát szeretnél, ez a főzelék jó választás lesz.

Mediterrán fűszerezett csicseriborsó zöldségpörkölt

Ez az ízletes mediterrán csicseriborsópörkölt egy kiadós és laktató étel, amelyet évek óta készítek.

Legjobb borsóleves recept

A borsóleves egy tradicionális magyar étel, amelyet hazánkban már évszázadok óta fogyasztanak. Az elkészítése egyszerű, és az íze igazán finom és laktató. A borsóleves alapja a zöldborsó, amelyet húslevesben főzünk meg, majd egy finom tejfölös-csomboros főzőtejszínnel gazdagítunk.

Magyaros borsóleves galuskával

Egy hagyományos magyar étel, amelyet általában vasárnaponként főznek. Az ízletes és tápláló leves fő kelléke a sárgaborsó, amelyet vargányával és sonkával ízesítenek. A galuskák pedig finom, puha és szaftosak lesznek.

Gyors Ramen leves

A Ramen egy hagyományos japán tésztaleves, amelyet különféle hússal, zöldségekkel és tojással gazdagítanak. Ezúttal a leggyorsabb változata kerül bemutatásra.

Hasonló receptek

Gyors zöldborsóleves

A zsenge zöldborsóleves egy igazi csemeg. Húsimádók számára gazdagítható 1-2 karika kolbásszal is.

Borsóleves a nagymama receptje szerint

Ez a szuper egyszerű és finom borsóleves recept egyenes örökség a nagymamámtól. Számtalanszor készítettem már magamnak, és minden alkalommal, amikor elkészítettem, éreztem azt a szeretetet és gondosságot, amit a nagyi beletett ennek a levesnek a főzésébe. A gazdag íz és a bársonyos állag mindig nagy sikert arat a család és a barátok körében.

Tradícionális Tejszínes borsófőzelék

A tejszínes borsófőzelék a tradicionális magyar konyha egyik legegyszerűbb, de ugyanakkor nagyon ízletes és laktató fogása, amely nem igényel sok összetevőt vagy időt az elkészítéséhez. A receptben a friss zöldborsó találkozik a krémes tejszínnel, ami ínycsiklandó elegyet alkot. Főételként vagy köretként is fogyasztható.
Timi_cooks
Timi_cooks
Gyors és laktató finomfőzelék
Videorecept

Gyors és laktató finomfőzelék

Ez a finomfőzelék egész biztosan felmelegít kívül-belül. Akár egy laktató ebédet, akár egy gyors vacsorát szeretnél, ez a főzelék jó választás lesz.

Mediterrán fűszerezett csicseriborsó zöldségpörkölt

Ez az ízletes mediterrán csicseriborsópörkölt egy kiadós és laktató étel, amelyet évek óta készítek.

Legjobb borsóleves recept

A borsóleves egy tradicionális magyar étel, amelyet hazánkban már évszázadok óta fogyasztanak. Az elkészítése egyszerű, és az íze igazán finom és laktató. A borsóleves alapja a zöldborsó, amelyet húslevesben főzünk meg, majd egy finom tejfölös-csomboros főzőtejszínnel gazdagítunk.

Magyaros borsóleves galuskával

Egy hagyományos magyar étel, amelyet általában vasárnaponként főznek. Az ízletes és tápláló leves fő kelléke a sárgaborsó, amelyet vargányával és sonkával ízesítenek. A galuskák pedig finom, puha és szaftosak lesznek.

Gyors Ramen leves

A Ramen egy hagyományos japán tésztaleves, amelyet különféle hússal, zöldségekkel és tojással gazdagítanak. Ezúttal a leggyorsabb változata kerül bemutatásra.

Reels

Új

Top kategóriák

Sütemények

641 receptek

Húsételek

744 receptek

Olcsó ételek

348 receptek

Desszert

1254 receptek

Mascarpone

75 receptek

Ebéd

1536 receptek

Köretek

655 receptek

Tészta

242 receptek

Reggeli

195 receptek