HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/lhZpWX1wVSQGxG36iQOr/bb40733a089ca15aaefff2683aecb6.jpeg)
Forrás: Youtube
Sárgaborsó leves
Laktató egészséges leves, tele rosstal. Mennyeien illik hozzá a füstölt hús, vagy a sült szalonna.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 40 dkg sárgaborsó
- 1 Fej vöröshagyma
- alaplé
- só és bors
HIRDETŐ
Eljárás
30 perc.
1. Lépés
A sárgaborsót érdemes beáztatni, mielőtt dolgozunk vele.
2. Lépés
Egy fazékban feltesszük főni a felkockázott hagymát és a borsót és annyi alaplevet öntünk rá, hogy bőven ellepjen mindent.
3. Lépés
Fél órán belül puhára fő, egy részét botmixerrel krémesíthetjük. Sózzuk, borsozzuk és tálalható.