HIRDETŐ

Forrás: FB: Varíme srdcom - jeme očami ...

Savanyúságok

A savanyúság tökéletes módja annak, hogy a téli szezonban felhasználja a saját kertjében termesztett zöldségeket. A savanyúság remekül használható köretként, salátában, vagy csak úgy ízesítésképpen.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
12
  • 2 kg uborka Hozzáadott
  • 1 kg Sárgarépa Hozzáadott
  • 1 kg The Onion Hozzáadott
  • 1 kg Paprika Hozzáadott
  • 500 g káposzta Hozzáadott
  • Maréknyi dió (vagy mogyoró) Hozzáadott
  • 1 l Ecet Hozzáadott
  • 112 l Vizek Hozzáadott
  • 1 Kanálok Sók Hozzáadott
  • 1 Kanálok Cukor Hozzáadott
  • 2 Tea Teáskanál mustármag Hozzáadott
  • Egy marék borsszem Hozzáadott
  • 10 a bobcaták Levelek Hozzáadott
  • Néhány gerezd fokhagyma Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

180 perc.
1. Lépés

Kezdje a zöldségek előkészítésével. Az uborkát, a sárgarépát, a hagymát, a paprikát és a káposztát vágjuk kisebb darabokra - én a körülbelül egy centimétereseket szeretem. A diót és a fokhagymát is vágjuk kisebb darabokra. Egy nagy tálban keverjük össze az összes hozzávalót, és hagyjuk állni, ideális esetben egy éjszakán át, hogy az ízek összeérjenek.

2. Lépés

Ezután készítsük el a sós páclé alapját. Öntsön ecetet, vizet, sót, cukrot, mustármagot, borsot és babérlevelet egy nagy fazékba. Forraljuk fel a főzetet, és főzzük körülbelül tíz percig.

3. Lépés

Tegyük a zöldségkeverékünket az előzőleg alaposan megmosott és megszárított üvegekbe. Ügyeljünk arra, hogy a zöldségek egyenletesen eloszoljanak az egészben, és ne legyenek üres helyek az üvegekben. Adjuk hozzá az apróra vágott diót és a fokhagymát az üvegekhez.

4. Lépés

Öntse a forró páclét a zöldségekkel teli üvegekbe, és jól zárja le. Fordítsa az üvegeket fejjel lefelé, és hagyja állni körülbelül 15 percig. Ezután fordítsa vissza az üvegeket, hagyja kihűlni és pácolódni. Jó ötlet, ha sötét, hűvös helyen tároljuk őket, és legalább 2 hétig hagyjuk pácolódni, mielőtt felbontjuk őket.

Hasonló receptek

Gyors és egyszerű fűszeres savanyú spárga

Az ecetes harapás és az aromás fűszerek megfelelő egyensúlya a spárga ropogósságával kombinálva valóban ínycsiklandó, sokoldalú köretet vagy snacket varázsol ebből a szerény zöldségféléből.

Különböző fajtájú savanyított zöldségek

Ez a savanyúság receptje abszolút kihagyhatatlan a konyhámban, és már számtalanszor elkészítettem. A zöldségek savanyítása remek módja annak, hogy a megmaradt zöldségeket ízletesen tartósítsuk, finom köretet készítsünk belőlük, vagy ízesítsük a salátákat, szendvicseket stb. A módszerben az a csodálatos, hogy különböző zöldségekkel és ízekkel kísérletezhetünk. Az a csodálatos ebben a módszerben, hogy különböző zöldségekkel és ízekkel kísérletezhet.

Ropogós sütőben sült burgonya szeletek

Ez a recept egyszerűen elkészíthető, és csodálatos kiegészítője lehet a főzési repertoárjának!

Kemencében zöldség burgonyával gyors és egyszerű vegetáriánus

Mielőtt felfedeztem ezt a sütőben sült burgonyás zöldségek receptjét, gyakran küzdöttem azzal, hogy egy ízletes és egyben egészséges ételt készítsek. Mióta először elkészítettem ezt a receptet, állandó szereplője lett a konyhámnak. A sült zöldségek és a ropogós burgonya kombinációja egyszerűen ellenállhatatlan, és minden alkalommal alig várom, hogy elkészíthessem.

Friss uborka becsomagolt zöldség tekercs

Szeretem ezt a receptet az egyszerűsége és frissessége miatt, nem beszélve a látványáról.

Sütőben sült burgonya

Próbálja ki ezt az egyszerű receptet az ízletes sütőben sült burgonyára. Ideális választás egészséges ebédre vagy vacsorára.

Természetes cukkini

Az egyik legnépszerűbb nyári étel a természetes cukkini. Tökéletes köretként szolgál számos ételhez.

Párolt zöldségek

Tökéletes köret párolt zöldségek formájában, amely jól illik a főételhez és a húshoz.

Hasonló receptek

Gyors és egyszerű fűszeres savanyú spárga

Az ecetes harapás és az aromás fűszerek megfelelő egyensúlya a spárga ropogósságával kombinálva valóban ínycsiklandó, sokoldalú köretet vagy snacket varázsol ebből a szerény zöldségféléből.

Különböző fajtájú savanyított zöldségek

Ez a savanyúság receptje abszolút kihagyhatatlan a konyhámban, és már számtalanszor elkészítettem. A zöldségek savanyítása remek módja annak, hogy a megmaradt zöldségeket ízletesen tartósítsuk, finom köretet készítsünk belőlük, vagy ízesítsük a salátákat, szendvicseket stb. A módszerben az a csodálatos, hogy különböző zöldségekkel és ízekkel kísérletezhetünk. Az a csodálatos ebben a módszerben, hogy különböző zöldségekkel és ízekkel kísérletezhet.

Ropogós sütőben sült burgonya szeletek

Ez a recept egyszerűen elkészíthető, és csodálatos kiegészítője lehet a főzési repertoárjának!

Kemencében zöldség burgonyával gyors és egyszerű vegetáriánus

Mielőtt felfedeztem ezt a sütőben sült burgonyás zöldségek receptjét, gyakran küzdöttem azzal, hogy egy ízletes és egyben egészséges ételt készítsek. Mióta először elkészítettem ezt a receptet, állandó szereplője lett a konyhámnak. A sült zöldségek és a ropogós burgonya kombinációja egyszerűen ellenállhatatlan, és minden alkalommal alig várom, hogy elkészíthessem.

Friss uborka becsomagolt zöldség tekercs

Szeretem ezt a receptet az egyszerűsége és frissessége miatt, nem beszélve a látványáról.

Sütőben sült burgonya

Próbálja ki ezt az egyszerű receptet az ízletes sütőben sült burgonyára. Ideális választás egészséges ebédre vagy vacsorára.

Természetes cukkini

Az egyik legnépszerűbb nyári étel a természetes cukkini. Tökéletes köretként szolgál számos ételhez.

Párolt zöldségek

Tökéletes köret párolt zöldségek formájában, amely jól illik a főételhez és a húshoz.

Reels

Új