HIRDETŐ
   
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/66DMN4Xu9AFDQKJUGloR/397eb6477fa7476bd28bb33598c944.png)
Serpenyős burgonya
Egy egyszerű, de nagyon ízletes magyar étel, melynek fő összetevője a burgonya. Tökéletes köret, vagy akár önálló étkezés is.
      HIRDETŐ
   
Hozzávalók
adagok száma  
4
 - 1 kg burgonya
- 200 g szalonna
- 2 ks hagyma
- 1 teáskanál Paprika
- 1 csipet só
      HIRDETŐ
   
Eljárás
 60 perc.
1. Lépés 
  A hagymát és a szalonnát apró darabokra vágjuk.
2. Lépés 
  Egy serpenyőben kiolvasztjuk a szalonnát, majd hozzáadjuk a hagymát, és addig pirítjuk, amíg a hagyma megpuhul és aranybarna lesz.
3. Lépés 
  Hozzáadjuk a burgonyát, a paprikát és a sót, majd alacsony hőfokon, fedő alatt főzzük 40-45 percen keresztül, vagy amíg a burgonya megpuhul.
4. Lépés 
  Rendszeresen keverjük meg, hogy a burgonya egyenletesen piruljon és ne égjen oda.
5. Lépés 
  Tálaláskor megszórhatjuk aprított petrezselyemmel vagy friss kaporral.


:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/Qwa6dF-eqO2CdJOjp74p/4e9e1e3c7dede4cd482737e9031ea3.png)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/-JGTH06gRratk6YrJD8B/1731a3877ce234cae76ec53c59851f.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/ifsoi3hUXMDeY_ycbt7m/2f3cc2a2880687a7a0ecfd0befb32c.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/CZVEWmVS4s6F5bbV63Hy/acb305f91be015bff9e2332f49de20.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/HtKmR6rhmTnqxmCEngot/95ea536dd362f34a71e9ceb5860563.png)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/rPnnMKuDk4jEISMuKuUs/0549ebc92ae8014b494b0b8d7d1641.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/CYbhvQsBlveF2kq-fXMo/cb7f83679b720f1e1449ae007e4446.png)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/9GBoMN-iAVYk1i-Bw22a/9fc79811839882ab7d71930a0f31b5.jpeg)












