HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/DYVt2XmwEXh169J5-Xk3/a666e95d08c8ef52289a35d3d7c07a.jpeg)
Forrás: FB: Olcsó de kiadós Receptek
Tarhonya házilag
A tarhonya a magyar konyha egyik alapvető kiegészítője. Nemcsak levesekhez, de főételekhez is remekül illik, például pörkölt mellé. Most megmutatjuk, hogyan készítsd el otthon a legfinomabb tarhonyát!
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 500 g búzaliszt
- 3 ks tojás
- 1 csipet só
HIRDETŐ
Eljárás
120 perc.
1. Lépés
Készítsd elő a hozzávalókat.
2. Lépés
Keverd össze a lisztet a tojásokkal és a sóval.
3. Lépés
Gyúrd össze a hozzávalókat, amíg a tészta össze nem áll.
4. Lépés
Formázz kis gombócokat a tésztából.
5. Lépés
Tegyél fel vizet forrni, és főzd meg a tarhonyát.
6. Lépés
Ha a tarhonya megfőtt, szűrd le és tálald forrón.