HIRDETŐ

Forrás: unsplash

Tartalmas Tokhal bundában otthon

A Tokhal bundában egy finom, tartalmas, egyszerű és gyorsan elkészíthető, magyaros étel, amit akár ebédre, vacsorára vagy ünnepi alkalmakkor is elkészíthetünk. A tokhal könnyed íze remekül harmonizál a ropogós bundával és az ízesítőkkel, ami minden étkezőasztal díszévé válhat.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 4 ks tokhal filé Hozzáadott
  • 90 Gram liszt Hozzáadott
  • 150 Gram zsemlemorzsa Hozzáadott
  • 4 ks tojás Hozzáadott
  • só, bors ízlés szerint Hozzáadott
  • 4 ks citrom Hozzáadott
  • főzőolaj a sütéshez Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

A tokhal filéket mosd meg, majd töröld szárazra és mindkét oldalán sózd, borsozd be.

2. Lépés

Három tálban készítsd el a panírozáshoz szükséges alapanyagokat: az egyikben legyen a liszt, a másikban a felvert tojás, a harmadikban pedig a zsemlemorzsa.

3. Lépés

Egyenként forgasd bele a halakat először a lisztbe, ezután a tojásba, végül pedig a zsemlemorzsába.

4. Lépés

Egy serpenyőben hevítsd fel a főzőolajat, majd addig süsd a halakat, amíg mindkét oldaluk aranybarna nem lesz.

5. Lépés

A sült tokhalat citrommal tálald!

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek