HIRDETŐ
   
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/sWvd8LTzwEtQ6W94Qr_4/92a485c2c0ef06ebe18ea7a19e2ce2.jpeg)
Forrás: ajafoto from Getty Images
Vajas petrezselymes újburgonya
Frissítő és ízletes mellékétel, amely tökéletesen kiegészíti a grillezett húsokat és halakat. A vajas petrezselymes újburgonya ropogós, ízletes és egyszerűen elkészíthető.
      HIRDETŐ
   
Hozzávalók
adagok száma  
4
 - 1 kg újburgonya
- 100 g vaj
- 1 node friss petrezselyem
- 1 teáskanál só
      HIRDETŐ
   
Eljárás
 35 perc.
1. Lépés 
  A burgonya alapos megmosása
2. Lépés 
  A burgonya puhára főzése
3. Lépés 
  A vaj felolvasztása egy serpenyőben
4. Lépés 
  A petrezselyem finomra vágása
5. Lépés 
  Az újburgonya hozzáadása a vajhoz, , majd 5 percig sütése
6. Lépés 
  A petrezselyem hozzáadása a burgonyához, majd 2 percig sütése
7. Lépés 
  Sózása az ízlés szerint
8. Lépés 
  Tálalása melegen


:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/p5aCsUWppswXBzmhXrij/9b9c50c7ded411d86fd717aeafad62.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/5t6MRfA4Bf0KNViSBems/b6d91a20313e369d4b55f573a7504c.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/Qwa6dF-eqO2CdJOjp74p/4e9e1e3c7dede4cd482737e9031ea3.png)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/RMF43z6wVLWzFNVlliWl/35976c04b9ad83012f371bce442d90.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/BthGr9rA6txcrA7s1_EW/970db5563b40a6b3a2cb9af563cd78.png)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/hHv2fBnNGcl80y7CeutS/1ea81fd3051676a4570be1514c270b.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/5dKyU2K2RJYATP2BDHpY/3f17a2cb6564aa7439f3f4fdf0eee7.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/CZVEWmVS4s6F5bbV63Hy/acb305f91be015bff9e2332f49de20.jpeg)












