HIRDETŐ

Forrás: Youtube

Vasi pecsenye sertéstarjából

Igazán pompás, ízletes pecsenye.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 60 dkg sertéstarja Hozzáadott
  • 8 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 5 dl tej Hozzáadott
  • 80 g finomliszt Hozzáadott
  • 3 teáskanál fűszerpaprika Hozzáadott
  • só ízlés szerint Hozzáadott
  • Fekete bors ízlés szerint Hozzáadott
  • 1 dl napraforgó olaj sütéshez Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

A sertéstarját kissé kiklopfoljuk, majd a szeletek szélén (ha van inas rész) bevágjuk. A tejet egy tálba öntjük, 5 gerezd fokhagymát belenyomunk, és a húst egyesével, de szorosan belenyomkodjuk. Pár órát állni hagyjuk

2. Lépés

Ezután lecsöpögtetjük, megsózzuk, és a borssal, pirospaprikával fűszerezett lisztbe forgatjuk.

3. Lépés

Serpenyőben, kevés olajban szép pirosra sütjük. A maradék fokhagymát átnyomjuk, és ízlés szerint rákenjük.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

140 receptek

Olcsó ételek

495 receptek

Cukkini

148 receptek

Sütés

2112 receptek

Vacsora

1663 receptek

Karfiol

66 receptek

Gyors ételek

2098 receptek

Sütemények

827 receptek

Köretek

953 receptek