HIRDETŐ

Forrás: Youtube

Vasi pecsenye sertéstarjából

Igazán pompás, ízletes pecsenye.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 60 dkg sertéstarja Hozzáadott
  • 8 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 5 dl tej Hozzáadott
  • 80 g finomliszt Hozzáadott
  • 3 teáskanál fűszerpaprika Hozzáadott
  • só ízlés szerint Hozzáadott
  • Fekete bors ízlés szerint Hozzáadott
  • 1 dl napraforgó olaj sütéshez Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

A sertéstarját kissé kiklopfoljuk, majd a szeletek szélén (ha van inas rész) bevágjuk. A tejet egy tálba öntjük, 5 gerezd fokhagymát belenyomunk, és a húst egyesével, de szorosan belenyomkodjuk. Pár órát állni hagyjuk

2. Lépés

Ezután lecsöpögtetjük, megsózzuk, és a borssal, pirospaprikával fűszerezett lisztbe forgatjuk.

3. Lépés

Serpenyőben, kevés olajban szép pirosra sütjük. A maradék fokhagymát átnyomjuk, és ízlés szerint rákenjük.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Húsételek

1231 receptek

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Sütemények

833 receptek

Szlovák

57 receptek

Brokkoli

71 receptek

Tojás

287 receptek