:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/VEsJpqJKyTUtowR_cJ79/4e66778c4928045e94fc62e0f2f083.png)
Forrás: Pixabay : congerdesign
A legjobb olasz tortellini serpenyő
A tortellini serpenyő a családom és az én személyes kedvencem. Már többször elkészítettem ezt az olasz ételt, és mindig eltalálja a kényelem és az ízek közötti édes pontot. Ezzel a recepttel gondoskodom arról, hogy a vacsoraasztalnál mindenki elégedett legyen, és még többet akarjon. A legjobb ebben az ételben az, hogy szuper egyszerű és gyorsan elkészíthető, így tökéletes recept egy hétköznap esti vacsorához.
Hozzávalók
- 500 g Tortellini (tetszés szerinti ízben)
- 2 paprika (különböző színek)
- 1 hagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 200 g cseresznyeparadicsom
- 2 evőkanál olívaolaj
- só és bors ízlés szerint
- 150 g Mini mozzarella golyók
- Egy marék friss bazsalikomlevél
Eljárás
Az olasz tortellini serpenyő elkészítéséhez először vágjuk fel a hagymát és a fokhagymát. Ha fokhagymát használunk, mindig azt javaslom, hogy először zúzzuk össze, majd aprítsuk fel, hogy minél több ízt adjon ki belőle.
A paprikát és a paradicsomot vágja falatnyi darabokra. A méret természetesen ízlés kérdése, de én a kisebb darabokat szeretem, mert gyorsabban megfőnek, és jól keverednek a tortellinihez.
Egy nagy serpenyőben tegye az olívaolajat közepes lángra. Amint az olaj felforrósodott - kissé csillogjon, de ne füstöljön - tegye bele a hagymát és a fokhagymát.
Ha a hagyma áttetsző, hozzáadjuk a paprikát, és kb. 5 percig sütjük, amíg megpuhul.
Adjuk hozzá a tortellinit és a paradicsomot, és folyamatosan kevergetve további 5-7 percig pirítsuk. A tortellinek kívülről is ropogósnak kell lenniük - ez számomra elengedhetetlen!
Sóval és borssal fűszerezzük, hozzáadjuk a mini mozzarellagolyókat, és jól összekeverjük, amíg a sajt egy kicsit megolvad.
Vegye le a tűzről az ízletes olasz tortellini serpenyőt, és díszítse friss bazsalikommal.


:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/ifsoi3hUXMDeY_ycbt7m/2f3cc2a2880687a7a0ecfd0befb32c.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/InKz4mLMc4M4ZMpQ7_7B/e5370ea99a3887439d6a4378234e97.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/MhtvUlVXP5gGLMHYVV4p/a47197ecae9f9dda9bcefa13236ee5.png)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/NUMUW-52Dvbjegrommuz/7f93a22381df84604aa2c4d0f6e830.png)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/j-xnqy3ofeOcl05Q2u92/a0524493ec1b1ac7e410fb2412a09c.png)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/ZdRT9l2w0ndA2FAkSR9-/124f8b5d2fc2ec043b4f95ae82a1e2.png)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/Tl728_8UBeviUydqdjwb/0c75cfc2b3a8a959e5c71de5784303.png)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/rv_UR9FVX1I8_4nJ8wLC/722f41239053b3290cdaaf5ad91a23.png)












