Forrás: Andrei Ifrim's Images from Canva
Csokoládé töltelék pudinggal
Finom csokoládé töltelék pudinggal, süteményekhez és tortákhoz.
Hozzávalók
- 2 csomagok csokoládé pudingpor
- 1 l Tej
- 5 EK Cukor
- 200 g tejcsokoládé
- 250 g Vaj
Eljárás
Először főzzük meg a csokoládépudingot egy lábasban a csomagoláson található utasítás szerint. Én személy szerint mindig azt javaslom, hogy egy kicsit kevesebb tejet használjunk, mint a címkén szerepel, hogy a puding sűrűbb legyen.
Amikor a puding elkészült, adjuk hozzá az apróra vágott csokoládét, és keverjük jól össze. Javaslom, hogy ezt még melegen tegyük, hogy a csokoládé szépen felolvadjon és egyesüljön a pudinggal.
Ha elkészült a csokoládékeverék, hagyjuk kihűlni, és közben a vajat és a cukrot verjük habosra. Nekem mindig sikerül puha és habos állagot elérnem, ha a vajat egy órára kint hagyom a hűtőből, mielőtt felverem.
Végül csak keverd össze a felvert vajat a csokoládéval, és már kész is vagy. Ezt a tölteléket használhatja süteményekbe, palacsintákba vagy bármilyen más süteménybe.