HIRDETŐ

Forrás: Canva

Gyors bulgursaláta

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
2
  • 1 Csésze paradicsom Hozzáadott
  • 1 Csésze uborka Hozzáadott
  • 12 Csésze főtt sárgarépa Hozzáadott
  • 12 Csésze főtt zöldborsó Hozzáadott
  • 12 Csésze Koriander Hozzáadott
  • 1 evőkanál citromlé Hozzáadott
  • 1 evőkanál olívaolaj Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

A bulgurt először megmossuk, majd a vízben megfőzzük. Miután főtt, lecsepegtetjük és hagyjuk kihűlni.

2. Lépés

Egy tálban összekeverjük a kihűlt bulgurt, a kockára vágott paradicsommal, uborkával, sárgarépával, zöldborsóval és korianderrel.

3. Lépés

Hozzáadjuk a citromlevet, az olívaolajat, sót, és borsot. Alaposan összekeverjük.

4. Lépés

Hűtőben hagyjuk legalább fél órát, hogy az ízek összeérjenek.

5. Lépés

Tálalás előtt újra átkeverjük, és a kívánt formában tálaljuk. Jó étvágyat kívánunk!

Reels

Új

Top kategóriák

Húsételek

1154 receptek

Mascarpone

126 receptek

Olcsó ételek

470 receptek

Sütemények

820 receptek

Gyors ételek

1930 receptek

Szószok

268 receptek

Desszert

1816 receptek

Tészta

337 receptek

Túró

228 receptek