HIRDETŐ
   
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/hvWyL84WPVapWliOHoNL/2ed928cdf42037e2e2688cb3346572.png)
Forrás: freepik
Kapros túrós nokedli
A kapros túrós nokedli egy hagyományos, laktató magyar étel, melyet túróval, friss kaporral és házi galuskával készítünk. Tökéletes ebéd vagy vacsora lehet a család számára és megfelelő vendéglátós étel is.
      HIRDETŐ
   
Hozzávalók
adagok száma  
4
 - 500 g túró
- 500 g liszt
- 4 tojás
- 2 teáskanál só
- 2 evőkanál olaj
- 1 csokor friss kapor
- 2 evőkanál vaj
- 1 evőkanál ételízesítő
- 2 l víz a galuska főzéséhez
      HIRDETŐ
   
Eljárás
 60 perc.
1. Lépés 
  - 500 g túró
2. Lépés 
  - 500 g liszt
3. Lépés 
  - 4 tojás
4. Lépés 
  - 2 teáskanál só
5. Lépés 
  - 2 evőkanál olaj
6. Lépés 
  - 1 csokor friss kapor
7. Lépés 
  - 2 evőkanál vaj
8. Lépés 
  - 1 evőkanál ételízesítő
9. Lépés 
  - 2 liter víz a galuska főzéséhez


:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/RMF43z6wVLWzFNVlliWl/35976c04b9ad83012f371bce442d90.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/MhtvUlVXP5gGLMHYVV4p/a47197ecae9f9dda9bcefa13236ee5.png)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/qDsKSKJ5QrgfQkD0awxQ/d7a68ca671411693b33b087106e453.png)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/HtKmR6rhmTnqxmCEngot/95ea536dd362f34a71e9ceb5860563.png)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/ZdRT9l2w0ndA2FAkSR9-/124f8b5d2fc2ec043b4f95ae82a1e2.png)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/UVL-OrzaQ_PtU38vZrH8/e95923312712ced5f308cb759c06f4.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/DWwD49G8An32ylq0GbPt/27f1071280b0b5dc967b8b1cf75d9f.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/HNSm1KAK-BwT-0MXFst3/5d308a3863563cb2cc38756353d4a7.jpeg)












