HIRDETŐ

Forrás: foxysgraphic from Canva

Kelkáposzta leves rózsakelből

Ez a leves tele van ízekkel és nagyon tápláló. Ideális a hideg téli estékre vagy könnyű ebédre. A rózsakel és a répa révén magas a vitamin- és rosttartalma, így nem csak finom, hanem egészséges is.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 300 g Brokkoli Hozzáadott
  • 2 db Szöveg Hozzáadott
  • 1 db The Onion Hozzáadott
  • 2 teáskanál olívaolaj Hozzáadott
  • 1 Csésze Zöldségleves Hozzáadott
  • 1 teáskanál Hozzáadott
  • 112 teáskanál frissen őrölt fekete bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

35 perc.
1. Lépés

A rózsakáposztát megmossuk és megszárítjuk. A répát és a hagymát meghámozzuk.

2. Lépés

Melegítsük fel az olívaolajat a serpenyőben, és pároljuk meg rajta a vékony csíkokra vágott hagymát.

3. Lépés

Hozzáadjuk a szeletelt kelbimbót és répát, majd aranybarnára sütjük.

4. Lépés

Hozzáadjuk az alaplevet és közepes lángon, fedő alatt főzzük körülbelül 20 percig, vagy amíg a zöldségek megpuhulnak.

5. Lépés

Mindet áttesszük a turmixgépbe, és simára keverjük.

6. Lépés

Adjunk hozzá sót és borsot ízlés szerint. Ha a leves túl sűrű, hígíthatjuk alaplével.

7. Lépés

Melegen, pirított kenyérrel tálaljuk.

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

122 receptek

Húsételek

1141 receptek

Olcsó ételek

468 receptek

Sütemények

816 receptek

Ebéd

2377 receptek

Gyors ételek

1894 receptek

Tészta

333 receptek

Desszert

1797 receptek