HIRDETŐ
   
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/J8hwVViClc0pGRgDB_hh/431b4ff666a6fe72c36103a07cddc2.png)
Legjobb kapor mártás
Ez a savanykás ízű mártás remekül illik halételhez vagy grillhúsokhoz. Egyszerű és gyorsan elkészíthető.
      HIRDETŐ
   
Hozzávalók
adagok száma  
6
 - 1 csokor friss kapor
- 1 csipet cukor
- 1 citrom leve
- 2 evőkanál Mustár
- 1 dl tejföl
- só, bors ízlés szerint
      HIRDETŐ
   
Eljárás
 20 perc.
1. Lépés 
  Az apróra vágott kaprot tedd egy tálba.
2. Lépés 
  Adj hozzá egy csipet cukrot és egy citrom levét.
3. Lépés 
  Keverd hozzá a mustárt és a tejfölt. Sózd, borsozd ízlés szerint.
4. Lépés 
  Keverd össze alaposan.
5. Lépés 
  Tálald friss kaprot és citromkarikát a tetejére szórva.


:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/vam6Gbxpr9tc6W-XK2QP/4fb04210f2ee4e8f159d321519ed19.png)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/rPnnMKuDk4jEISMuKuUs/0549ebc92ae8014b494b0b8d7d1641.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/UVL-OrzaQ_PtU38vZrH8/e95923312712ced5f308cb759c06f4.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/UIwJu_buc9j7tUruEXbn/3cd86005207f1c1deaa71103021ea5.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/DWwD49G8An32ylq0GbPt/27f1071280b0b5dc967b8b1cf75d9f.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/eYDtWQY8KYkTD8bymUmc/da138b477f40294833fb3bfc5fe0fd.png)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/rie6-RXbU2jkwFgTOCgG/bc3a5492e9f093eed65820d4801b91.png)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/x06Mag8YDJubK1QsTBRB/9765b6e8e56a3ebbf527aaac9bb3fa.jpeg)












