HIRDETŐ
   
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/t8xb9_yeZ-gj7hipCjjr/952db92560ed278e47f781760c21db.png)
Libacomb sütése
A sült libacomb a tökéletes tradicionális magyar étel, amelyet a hűvösebb hónapokban, különösen a karácsonyi ünnepségek során szoktak szolgálni. Ez az étel gazdag ízvilággal rendelkezik, köszönhetően a libacombban található magas zsírtartalomnak, amely a sütés során szinte karamellizálódik, és egy tökéletesen roppanós bőrt eredményez.
      HIRDETŐ
   
Hozzávalók
adagok száma  
4
 - 2 darab libacomb
- 3 Fej fokhagyma
- 2 teáskanál só
- 1 teáskanál őrölt fekete bors
      HIRDETŐ
   
Eljárás
 150 perc.
1. Lépés 
  A libacombokat jól mossuk meg, majd töröljük szárazra. A fokhagymákat hámozzuk meg és vágjuk apróra.
2. Lépés 
  Dörzsöljük be a libacombokat a fokhagymával, sóval és borssal.
3. Lépés 
  Helyezzük a combokat egy tűzálló tálba és süssük 180 fokon 2 órán át. Időnként öntsük meg a libacombokat a kiolvasztott zsírral.
4. Lépés 
  Miután a libacombok aranybarnára sült, vegyük ki a sütőből és hagyjuk pihenni 10 percet mielőtt felszeletelnénk.


:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/ifsoi3hUXMDeY_ycbt7m/2f3cc2a2880687a7a0ecfd0befb32c.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/kAasmusi2kiGvarPN04e/4912e7daff51a061aa4cb02ce6ee33.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/UVL-OrzaQ_PtU38vZrH8/e95923312712ced5f308cb759c06f4.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/CZVEWmVS4s6F5bbV63Hy/acb305f91be015bff9e2332f49de20.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/GbUkrhZF0HOo3Fw10H4d/622fd8b926487ac9d8ab5f3743e256.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/yQtVlCuVcOvn9hbRWzIB/75e3bbb0662783e50f70622d2a6478.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/RMF43z6wVLWzFNVlliWl/35976c04b9ad83012f371bce442d90.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/x06Mag8YDJubK1QsTBRB/9765b6e8e56a3ebbf527aaac9bb3fa.jpeg)












