HIRDETŐ

Forrás: Pixabay

Mesésen omlós báránysült

Báránycomb, ami elolvad a nyelven.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 kg báránycomb Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • a négy szín fűszerei Hozzáadott
  • Rosemary Hozzáadott
  • Kakukkfű Hozzáadott
  • 3 db The Onion Hozzáadott
  • 3 db sárgarépa Hozzáadott
  • 2 Cseresznye paradicsom Hozzáadott
  • 3 db színes paprika Hozzáadott
  • 4 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 3 dcl fehér bor Hozzáadott
  • 5 dcl melegvíz Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

180 perc.
1. Lépés

A bárányhúst megtisztítjuk, sózzuk és fűszerezzük. Megtisztítjuk a répát, hagymát, zellert, paradicsomot és paprikát.

2. Lépés

Az edényt alufóliával béleljük ki. Beletesszük a répát, paradicsomot, paprikát, apróra vágott hagymát és a fokhagymagerezdeket.

3. Lépés

A zöldségre báránycomb kerül. Adjuk hozzá a rozmaringot és a kakukkfűt. Megöntözzük vizet és bort.

4. Lépés

Minden húst alufóliába csomagolunk, hogy a lé ne szivárogjon ki. Az így előkészített húst 170 fokra előmelegített sütőbe helyezzük és 2 és fél órán keresztül sütjük.

5. Lépés

Ezután elszakíthatjuk az alufóliát, és a húst további 20 percig süthetjük 200 fokon. A húst szolgálás előtt még legalább 20 percig hagyjuk állni.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

140 receptek

Olcsó ételek

495 receptek

Cukkini

148 receptek

Sütés

2112 receptek

Vacsora

1663 receptek

Karfiol

66 receptek

Gyors ételek

2098 receptek

Sütemények

827 receptek

Köretek

953 receptek