HIRDETŐ

Pásztortarhonya - a hagyományos ízek újragondolása

Egy olyan étel, amely a hagyományos magyar gasztronómia egyik kedvelt fogását újragondolja.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
3
  • 500 g darált hús marhahús Hozzáadott
  • sertéshús vagy bárányhús Hozzáadott
  • 1 Csomag tarhonya g Hozzáadott
  • 2 vöröshagyma vékonyra vágva Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma pürésítve Hozzáadott
  • 2 sárgarépa kockára vágva Hozzáadott
  • 2 karalábé kockára vágva Hozzáadott
  • 2 konzerv bab lecsepegtetve Hozzáadott
  • 2 evőkanál olaj Hozzáadott
  • 1 evőkanál Paprika Hozzáadott
  • 1 evőkanál őrölt kömény Hozzáadott
  • 12 teáskanál őrölt bors Hozzáadott
  • és Só bors ízlés szerint Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

40 perc.
1. Lépés

A tarhonyát főzzük puhára a használni kívánt forró vízben.

2. Lépés

Olajat hevítünk egy nagy serpenyőben és a húst pirítjuk rajta.

3. Lépés

Adjuk hozzá a vöröshagymát, fokhagymát, sárgarépát, karalábét, babot és a fűszereket és pirítsuk további 5 percig.

4. Lépés

Adjuk hozzá a főtt tarhonyát és jól keverjük össze.

5. Lépés

Ízesítsük sóval és borssal ízlés szerint.

6. Lépés

Tálaljuk melegen.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Olcsó ételek

495 receptek

Mascarpone

140 receptek

Köretek

952 receptek

Cukkini

145 receptek

Sütemények

827 receptek

Gyors ételek

2092 receptek

Vacsora

1657 receptek

Reggeli

410 receptek

Ebéd

2535 receptek