HIRDETŐ

Pásztortarhonya - a hagyományos ízek újragondolása

Egy olyan étel, amely a hagyományos magyar gasztronómia egyik kedvelt fogását újragondolja.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
3
  • 500 g darált hús marhahús Hozzáadott
  • sertéshús vagy bárányhús Hozzáadott
  • 1 Csomag tarhonya g Hozzáadott
  • 2 vöröshagyma vékonyra vágva Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma pürésítve Hozzáadott
  • 2 sárgarépa kockára vágva Hozzáadott
  • 2 karalábé kockára vágva Hozzáadott
  • 2 konzerv bab lecsepegtetve Hozzáadott
  • 2 evőkanál olaj Hozzáadott
  • 1 evőkanál Paprika Hozzáadott
  • 1 evőkanál őrölt kömény Hozzáadott
  • 12 teáskanál őrölt bors Hozzáadott
  • és Só bors ízlés szerint Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

40 perc.
1. Lépés

A tarhonyát főzzük puhára a használni kívánt forró vízben.

2. Lépés

Olajat hevítünk egy nagy serpenyőben és a húst pirítjuk rajta.

3. Lépés

Adjuk hozzá a vöröshagymát, fokhagymát, sárgarépát, karalábét, babot és a fűszereket és pirítsuk további 5 percig.

4. Lépés

Adjuk hozzá a főtt tarhonyát és jól keverjük össze.

5. Lépés

Ízesítsük sóval és borssal ízlés szerint.

6. Lépés

Tálaljuk melegen.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új