HIRDETŐ

Forrás: HK Fotografie for Adobe Stock

Pulykacomb sütőben

Egy zamatos és finoman ízesített pulykacomb, tökéletes ünnepekre vagy családi összejövetelekre. Ez a recept lenyűgözi majd egyedülálló ízével és egyszerű elkészítésével.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Pulykacomb

  • 1 Darab pulykacomb Hozzáadott
  • 4 Toes fokhagyma Hozzáadott
  • 2 evőkanál olívaolaj Hozzáadott
  • 1 Pinch Hozzáadott
  • 1 Pinch bors Hozzáadott

Zöldségköret

  • 4 Darab Burgonya Hozzáadott
  • 2 Darab dögevő Hozzáadott
  • 1 Darab hagyma Hozzáadott
  • 1 csokor Petrezselyem Hozzáadott
  • 1 evőkanál vaj Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

90 perc.
1. Lépés

A pulykacomb előkészítéséhez melegítse elő a sütőjét 180 fokra.

2. Lépés

Dörzsölje be a pulykacombot az apróra vágott fokhagymával, olívaolajjal, sóval és borssal.

3. Lépés

Helyezze a pulyka felsőcombját egy sütőformába, és süssön rajta körülbelül 60 percig a sütőben.

4. Lépés

Eközben mosd meg a zöldségeket, hámozd meg őket és vágd őket szájbarát darabokra.

5. Lépés

Melegítse fel a vajat egy serpenyőben és süssön meg benne zöldséget, amíg megpuhul.

6. Lépés

Tálalja a pulykacombot forrón a sütőből a zöldségekkel mellékételként.

Hasonló receptek

Sertéshús lében gombával

A gyors és ízletes sertéshús receptje a gombás lében az ideális étel, ha kevés ideje van, de nem akar lemondani egy finom, gazdag ízekkel teli ételről.

Ropogósra sült csirkecombok a sütőben

A ropogósra sült csirkecombok receptje az egyik kedvencem egy hangulatos hétvégi étkezéshez. A csirkecombok kívül ropogósak, belül pedig puhák és szaftosak, egyszerűen ellenállhatatlanok. A receptemben használt fűszerekkel a csirkének mindig aromás, erős, de nem túl erős íze van.

"Elzászi Choucroute" - hús savanyú káposztával

Német-francia határátkelőként gyakran fogyasztottam choucroute-ot Franciaországban. Ezt az ízletes elzászi tradicionális ételt aztán otthon kezdtem el készíteni a családomnak és a barátaimnak, amíg tökéletesítettem a receptet. A savanyú káposzta , a fűszeres ízek és a kiadós sertéshús csodálatos keveréke egyszerűen ellenállhatatlan.

Párolt libacomb a sütőből

Imádom ezt a sütőben sült libacomb receptet, különösen a hideg évszakban. Ebben az esetben a libacombot lassan és kíméletesen sütjük a sütőben, így különösen puha és szaftos lesz. Igazi ínyencség az ízlelőbimbóknak, és mindig a menüsorom egyik csúcspontja.

Szívdöglesztő western serpenyő csirkével és szalonnával

A "nyugati serpenyő" gyakori kedvenc nálunk, különösen hétvégén, amikor kicsit több időnk van a főzésre. A szaftos hús, a ropogós zöldségek és a csípős fűszerek keverékét csodálatosan kiegészíti a BBQ-szósz íze. Ez a kombináció minden alkalommal teljesen meggyőzött minket, és mindig alig várom, hogy elkészíthessem ezt a serpenyőt.

Sütőzacskóban sült

Ez a fogás egyszerűen elkészíthető, ízletes és laktató. A mustárpácos csirkecomb sütőzacskóban sütve még finomabb, omlósabb lesz. Mellette a sült krumpli és édesburgonya pedig remek köret.

Sütőben sütőtök töltött darált hússal és zöldségekkel

Ez a töltött sütőtök recept igazi őszi kedvenc a háztartásomban. Mindig várom a sütőtökszezont, hogy elkészíthessem ezt a melegítő és laktató ételt. A sütőtök belül puha és édes, a darált húsból és zöldségekből álló töltelék pedig pikáns és zsenge. Igazi csemege és tökéletes kényelmi étel!

Pulyka a sütőben

A szaftos, tökéletesen sült pulyka klasszikus főétel bármilyen ünnepségen. Ez a pulyka vagy pulyka finom töltelékkel és bármilyen körettel szolgál fel karácsonyra vagy szilveszterre, ami el fogja bűvölni a családját!

Hasonló receptek

Sertéshús lében gombával

A gyors és ízletes sertéshús receptje a gombás lében az ideális étel, ha kevés ideje van, de nem akar lemondani egy finom, gazdag ízekkel teli ételről.

Ropogósra sült csirkecombok a sütőben

A ropogósra sült csirkecombok receptje az egyik kedvencem egy hangulatos hétvégi étkezéshez. A csirkecombok kívül ropogósak, belül pedig puhák és szaftosak, egyszerűen ellenállhatatlanok. A receptemben használt fűszerekkel a csirkének mindig aromás, erős, de nem túl erős íze van.

"Elzászi Choucroute" - hús savanyú káposztával

Német-francia határátkelőként gyakran fogyasztottam choucroute-ot Franciaországban. Ezt az ízletes elzászi tradicionális ételt aztán otthon kezdtem el készíteni a családomnak és a barátaimnak, amíg tökéletesítettem a receptet. A savanyú káposzta , a fűszeres ízek és a kiadós sertéshús csodálatos keveréke egyszerűen ellenállhatatlan.

Párolt libacomb a sütőből

Imádom ezt a sütőben sült libacomb receptet, különösen a hideg évszakban. Ebben az esetben a libacombot lassan és kíméletesen sütjük a sütőben, így különösen puha és szaftos lesz. Igazi ínyencség az ízlelőbimbóknak, és mindig a menüsorom egyik csúcspontja.

Szívdöglesztő western serpenyő csirkével és szalonnával

A "nyugati serpenyő" gyakori kedvenc nálunk, különösen hétvégén, amikor kicsit több időnk van a főzésre. A szaftos hús, a ropogós zöldségek és a csípős fűszerek keverékét csodálatosan kiegészíti a BBQ-szósz íze. Ez a kombináció minden alkalommal teljesen meggyőzött minket, és mindig alig várom, hogy elkészíthessem ezt a serpenyőt.

Sütőzacskóban sült

Ez a fogás egyszerűen elkészíthető, ízletes és laktató. A mustárpácos csirkecomb sütőzacskóban sütve még finomabb, omlósabb lesz. Mellette a sült krumpli és édesburgonya pedig remek köret.

Sütőben sütőtök töltött darált hússal és zöldségekkel

Ez a töltött sütőtök recept igazi őszi kedvenc a háztartásomban. Mindig várom a sütőtökszezont, hogy elkészíthessem ezt a melegítő és laktató ételt. A sütőtök belül puha és édes, a darált húsból és zöldségekből álló töltelék pedig pikáns és zsenge. Igazi csemege és tökéletes kényelmi étel!

Pulyka a sütőben

A szaftos, tökéletesen sült pulyka klasszikus főétel bármilyen ünnepségen. Ez a pulyka vagy pulyka finom töltelékkel és bármilyen körettel szolgál fel karácsonyra vagy szilveszterre, ami el fogja bűvölni a családját!

Reels

Új