HIRDETŐ

Rebarbarakrémleves

Könnyen és hamar elkészíthető krémes leves.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 7 szár rebarbara Hozzáadott
  • 1 ks Fahéj Hozzáadott
  • 6 ks szegfűszeg Hozzáadott
  • 12 ks citrom héja Hozzáadott
  • 6 ek cukor Hozzáadott
  • 1 tk pudingkeverék Hozzáadott
  • 85 g tejföl Hozzáadott
  • 112 l víz Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

20 perc.
1. Lépés

A rebarbarát megtisztítjuk, 2-3 cm-es darabokra vágjuk, és feltesszük főni annyi vízzel, ami bőven ellepi. Hozzáadjuk a cukrot, a fél citrom héját lehámozva, valamint a fűszereket, és kb. 10 perc alatt puhára főzzük.

2. Lépés

Mikor megfőtt, eltávolítjuk a fűszereket és a citromhéjat, majd botmixerrel leturmixoljuk. A pudingport összekeverjük a tejföllel, hozzákanalazunk néhány kanálnyit a meleg levesből, simára keverjük, majd folyamatos kevergetés mellett hozzáadjuk a leveshez.

3. Lépés

Pár percig forraljuk, hogy besűrűsödjön, majd levesszük a tűzről, és hagyjuk kihűlni. Lehűtve tálaljuk.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

131 receptek

Sütemények

826 receptek

Olcsó ételek

483 receptek

Gyors ételek

2018 receptek

Húsételek

1188 receptek

Desszert

1882 receptek

Ebéd

2483 receptek

Főtt

1875 receptek