HIRDETŐ

Forrás: Pixabay

Spárgakrémleves

Gyorsan elkészíthető, kiváló krémleves. Hiba lenne kihagyni spárgaszezonban!

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g Spárga Hozzáadott
  • 1 evőkanál vaj Hozzáadott
  • 2 ks közepes burgonya Hozzáadott
  • 1 ks vöröshagyma Hozzáadott
  • 2 evőkanál finomliszt Hozzáadott
  • főzőtejszín Hozzáadott
  • só és bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

25 perc.
1. Lépés

Az apróra vágott hagymát a vajban üvegesre pároljuk.

2. Lépés

Hozzáadjuk a burgonyát, megszóruljuk liszttel, és tovább pároljuk.

3. Lépés

Felöntjük annyi vízzel, hogy mindent ellepjen.

4. Lépés

A spárgát megtisztítjuk, és kisebb darabokra vágjuk.

5. Lépés

Hozzáadjuk a burgonyához. Sózzuk, borsozzuk, és készre főzzük. Botmixerrel krémesíthetjük. Ajánlott szitán is átszűrni.

6. Lépés

Igény szerint adhatunk hozzá főzőtejszínt is. Ekkor szükséges újra felforralni. Végül tálalható.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új