HIRDETŐ

Forrás: Pixabay

Spárgakrémleves

Gyorsan elkészíthető, kiváló krémleves. Hiba lenne kihagyni spárgaszezonban!

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g Spárga Hozzáadott
  • 1 evőkanál vaj Hozzáadott
  • 2 ks közepes burgonya Hozzáadott
  • 1 ks vöröshagyma Hozzáadott
  • 2 evőkanál finomliszt Hozzáadott
  • főzőtejszín Hozzáadott
  • só és bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

25 perc.
1. Lépés

Az apróra vágott hagymát a vajban üvegesre pároljuk.

2. Lépés

Hozzáadjuk a burgonyát, megszóruljuk liszttel, és tovább pároljuk.

3. Lépés

Felöntjük annyi vízzel, hogy mindent ellepjen.

4. Lépés

A spárgát megtisztítjuk, és kisebb darabokra vágjuk.

5. Lépés

Hozzáadjuk a burgonyához. Sózzuk, borsozzuk, és készre főzzük. Botmixerrel krémesíthetjük. Ajánlott szitán is átszűrni.

6. Lépés

Igény szerint adhatunk hozzá főzőtejszínt is. Ekkor szükséges újra felforralni. Végül tálalható.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Olcsó ételek

503 receptek

Brokkoli

71 receptek

Szilva

94 receptek

Mascarpone

141 receptek

Húsételek

1231 receptek

Reggeli

427 receptek

Sütemények

833 receptek

Ebéd

2588 receptek