HIRDETŐ

Forrás: HLPhoto for Adobe Stock

Sült nyúlcomb

Egy hagyományos német étel, amely kiemeli a nyúl finom ízét. Tökéletes választás családi vacsorára vagy különleges alkalomra.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Nyúlcomb

  • 4 Darab nyúlcomb Hozzáadott

Pácolás

  • 2 evőkanál olívaolaj Hozzáadott
  • 2 Fokhagyma gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 1 Splash citromlé Hozzáadott
  • 1 Teáskanál Rosemary Hozzáadott
  • 1 Teáskanál Kakukkfű Hozzáadott
  • 1 Teáskanál Hozzáadott
  • 1 Teáskanál bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

90 perc.
1. Lépés

Dörzsölje be a nyúlcombokat a páclével, majd legalább egy órán át (vagy egész éjjel) hagyja pácolódni a hűtőben.

2. Lépés

Melegítsük elő a sütőt 200 fokra.

3. Lépés

Vegye ki a hűtőből a nyúlcombokat és helyezze őket egy sütőlapra.

4. Lépés

A nyúlcombokat sütse meg körülbelül 45 percig előmelegített sütőben, amíg szépen megpirulnak és átsülnek.

5. Lépés

Szolgáljuk fel a sült nyúlcombokat a kívánt mellékletekkel.

Hasonló receptek

Sertéshús lében gombával

A gyors és ízletes sertéshús receptje a gombás lében az ideális étel, ha kevés ideje van, de nem akar lemondani egy finom, gazdag ízekkel teli ételről.

Hagyományos német borjúcomb

Ez az egyszerű borjúcomb recept nagy sikert aratott a családom körében. A ropogós bőr és a zsenge, szaftos hús kombinációja egyszerűen ellenállhatatlan. Ha van rá időm, nagyon szeretem lassan, alacsony hőmérsékleten sütni, hogy a lehető legtöbb ízt hozzam ki belőle. De ne aggódjon, a borjúcomb rövidebb idő alatt is elkészíthető, és akkor is nagyon finom.

Borgonai pecsenye párolva

Egy ízletes borgonai pecsenye bőséges borral. Ez a hagyományos recept tökéletes egy hangulatos vacsorához vagy különleges alkalmakra. A pecsenye omlós és szaftos lesz, míg a bor mély, erős ízt kölcsönöz.

Szószban párolt szarvaspörkölt

Egy laktató vadhús étel, különösen a hideg hónapokban népszerű. A szarvas húst ízesített szószban pároljuk, ezáltal válik különösen finommá és lédússá. Az ételt legjobban nokedlivel és vöröskáposztával tálaljuk.

Mole Poblano mexikói csirke csokoládémártással

A Mole Poblano egy finom mexikói specialitás, amelyet rendszeresen készítek a családomnak. A csirkecombokat csokoládéval fűszerezett fűszeres mártásban pároljuk, ami annyira különlegessé teszi ezt az ételt. Próbálja ki ezt az érdekes mexikói csirke receptet, és imádni fogja!

Párolt nyúl zöldségeken

Egy ízletes nyúlpörkölt receptje zöldségeken.

Fűszeres vadhús-pörkölt

Egy klasszikus vadhús-pörkölt, amelyet vörösborral, gyökérzöldségekkel és friss fűszernövényekkel készítenek. Ideális a hideg téli napokra és különleges alkalmakra.

Szívdöglesztő western serpenyő csirkével és szalonnával

A "nyugati serpenyő" gyakori kedvenc nálunk, különösen hétvégén, amikor kicsit több időnk van a főzésre. A szaftos hús, a ropogós zöldségek és a csípős fűszerek keverékét csodálatosan kiegészíti a BBQ-szósz íze. Ez a kombináció minden alkalommal teljesen meggyőzött minket, és mindig alig várom, hogy elkészíthessem ezt a serpenyőt.

Hasonló receptek

Sertéshús lében gombával

A gyors és ízletes sertéshús receptje a gombás lében az ideális étel, ha kevés ideje van, de nem akar lemondani egy finom, gazdag ízekkel teli ételről.

Hagyományos német borjúcomb

Ez az egyszerű borjúcomb recept nagy sikert aratott a családom körében. A ropogós bőr és a zsenge, szaftos hús kombinációja egyszerűen ellenállhatatlan. Ha van rá időm, nagyon szeretem lassan, alacsony hőmérsékleten sütni, hogy a lehető legtöbb ízt hozzam ki belőle. De ne aggódjon, a borjúcomb rövidebb idő alatt is elkészíthető, és akkor is nagyon finom.

Borgonai pecsenye párolva

Egy ízletes borgonai pecsenye bőséges borral. Ez a hagyományos recept tökéletes egy hangulatos vacsorához vagy különleges alkalmakra. A pecsenye omlós és szaftos lesz, míg a bor mély, erős ízt kölcsönöz.

Szószban párolt szarvaspörkölt

Egy laktató vadhús étel, különösen a hideg hónapokban népszerű. A szarvas húst ízesített szószban pároljuk, ezáltal válik különösen finommá és lédússá. Az ételt legjobban nokedlivel és vöröskáposztával tálaljuk.

Mole Poblano mexikói csirke csokoládémártással

A Mole Poblano egy finom mexikói specialitás, amelyet rendszeresen készítek a családomnak. A csirkecombokat csokoládéval fűszerezett fűszeres mártásban pároljuk, ami annyira különlegessé teszi ezt az ételt. Próbálja ki ezt az érdekes mexikói csirke receptet, és imádni fogja!

Párolt nyúl zöldségeken

Egy ízletes nyúlpörkölt receptje zöldségeken.

Fűszeres vadhús-pörkölt

Egy klasszikus vadhús-pörkölt, amelyet vörösborral, gyökérzöldségekkel és friss fűszernövényekkel készítenek. Ideális a hideg téli napokra és különleges alkalmakra.

Szívdöglesztő western serpenyő csirkével és szalonnával

A "nyugati serpenyő" gyakori kedvenc nálunk, különösen hétvégén, amikor kicsit több időnk van a főzésre. A szaftos hús, a ropogós zöldségek és a csípős fűszerek keverékét csodálatosan kiegészíti a BBQ-szósz íze. Ez a kombináció minden alkalommal teljesen meggyőzött minket, és mindig alig várom, hogy elkészíthessem ezt a serpenyőt.

Reels

Új

Top kategóriák

Húsételek

1141 receptek

Mascarpone

120 receptek

Olcsó ételek

467 receptek

Sütemények

816 receptek

Ebéd

2370 receptek

Tészta

333 receptek

Gyors ételek

1884 receptek

Desszert

1791 receptek