HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/9A5iWz9cf7JJVu33Et4x/e7f21824cbf26fbe526a23a527a9ea.jpeg)
Forrás: Pixabay: galyafanaseva
Szerzetesek Eledele
A szerzetesek eledele egy hagyományos magyar étel, amelyben a fő komponensek a sajt, a fasírt és a túró rudi. Ez egy tápláló és ízletes étel, amelyet könnyű elkészíteni és mindenki szeretni fogja.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
Fő főzet
- 500 g darált hús
- 200 g sajt
- 4 ks túrórudi
- 2 ks tojás
- 100 g zsemlemorzsa
- 1 node Petrezselyem
Mártás
- 500 ml tejföl
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 csapott evőkanál Paprika
- 1 csipet só
- 1 csipet bors
HIRDETŐ
Eljárás
60 perc.
1. Lépés
Előkészítés
2. Lépés
Fasírt elkészítése
3. Lépés
Mártás elkészítése
4. Lépés
Tálalás