HIRDETŐ

Forrás: Youtube

Toros káposzta

A toros káposzta, C-vitaminban gazdag, laktató egytálétel, melyet könnyű elkészíteni. Friss kenyérrel, vagy főtt burgonyával tálalva szokás fogyasztani.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
5
  • 4 ks sertésszelet Hozzáadott
  • 2 kg savanyú káposzta Hozzáadott
  • 1 evőkanál pirospaprika Hozzáadott
  • 1 tk feketebors Hozzáadott
  • 1 vöröshagyma Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • 3 ek olaj Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

55 perc.
1. Lépés

A sertéshúst felkockázzuk, a hagymát felaprítjuk és olajon elkezdjük pirítani mindkettőt.

2. Lépés

A savanyú káposztából kinyomkodjuk a folyadék nagy részét.

3. Lépés

A hagymához és a húshoz hozzárakjuk a káposztát, sózzuk, borsozzuk, pirospaprikázzuk. Gyakori kevergetés mellett készre főzzük.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Sütemények

829 receptek

Ebéd

2585 receptek

Olcsó ételek

500 receptek

Mascarpone

140 receptek

Túró

281 receptek

Fojtogató

137 receptek

Húsételek

1230 receptek

Saláták

275 receptek