HIRDETŐ

Forrás: Pixabay

Vendégváró kocsonya recept

Ezzel az egyszerű recepttel ízletes kocsonyát varázsolhatsz az asztalra, különösebb megerőltetés nélkül. Fogyasztása hideg előételként vagy főételként zöldséges körettel ajánlott.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
6
  • 70 dkg sertésköröm Hozzáadott
  • 25 dkg sertéslapocka Hozzáadott
  • 30 dkg füstölt tarja Hozzáadott
  • 1 ks vöröshagyma Hozzáadott
  • 3 Fej fokhagyma Hozzáadott
  • 1 ek egész bors Hozzáadott
  • 2 ek Hozzáadott
  • 4 ks babérlevél Hozzáadott
  • 3 ks sárgarépa Hozzáadott
  • 2 ks fehérrépa Hozzáadott
  • 1 csokor Petrezselyem Hozzáadott
  • víz Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

260 perc.
1. Lépés

Megtisztíjuk a húst és a zöldségeket.

2. Lépés

A megtisztított húst egy nagy lábasba tesszük, a tetejére helyezzük a megtisztított zöldségeket, és hozzáadjuk a fűszereket.

3. Lépés

Felöntjük annyi vízzel, ami ellepi, és felforraljuk.

4. Lépés

Ha felforrt, leszedjük a habot, és tovább főzzük, és legalább 4 órán át főzzük.

5. Lépés

Miután megfőtt, távolítsuk el a hozzávalókat, és szűrjük le a levet egy konyharuhán keresztül.

6. Lépés

A húst és a zöldségeket feldaraboljuk, és kis leveses tálakba tesszük, és ráöntjük a leszűrt levet.

7. Lépés

A tálakat a hűtőbe tesszük, és addig hűtjük, amíg a kocsonya meg nem szilárdul.

8. Lépés

Hidegen tálaljuk.

Reels

Új

Top kategóriák