A legújabb receptek

Aromás keleti ánizsos keksz karácsonyra

Ezt a csodálatos ánizsos kekszreceptet mindig a karácsonyra és a nagymamám konyhájának édes illatára asszociálom. Minden évben elkészítjük ezeket a finom kekszeket, és életben tartjuk a családi karácsonyi hagyományt. Nagymamám patikamérlegét természetesen az ánizs és a cukor tökéletes keverékének meghatározásához is használom.

Ropogós diós kekszek karácsonyra

Karácsonykor imádom sütni ezeket a diós kekszeket. Gyermekkoromra emlékeztetnek, és a nagymamám konyhájában töltött meghitt órákra. A dió fűszeressége, a puha, vajas keksztészta és a vaníliás cukor enyhe érintése ellenállhatatlanná teszi őket. Mindig alig várom, hogy megsüssem őket, és még jobban várom, hogy megajándékozhassam és élvezhessem őket.

Süssön egyszerű vajas kekszet

Ez az egyszerű vajas kekszrecept régi kedvenc a családomban. Sok karácsonyi ünnepségen, születésnapi partin vagy csak hangulatos hétvégén készítettem már. A ropogós és a puha tökéletes keveréke teszi ezeket a kekszeket kicsik és nagyok körében egyaránt népszerűvé.

Készítsd el a saját csokoládéforgácsodat 5 hozzávaló

Ez a csokoládétúró recept számtalan kísérlet és kudarc után tökéletesedett a saját konyhámban. A kulcs a megfelelő csokoládé és a megfelelő cukor. A csokoládét gyengéden megolvasztjuk, majd egy olyan feltétet készítünk, amely extra ropogósra varázsolja. Semmi sem jobb a házi készítésű csokoládénál - higgye el!

Sütőkeverék egy üvegben a brownie-khoz: édes, házi készítésű ajándék

Ez a brownie-khoz való sütőkeverék üvegben egy ajándék a konyhámból. Ez egy személyes kedvencem, amit szívesen készítek újra és újra. Az ebből a keverékből készült brownie-k hihetetlenül nedvesek, csokoládésak és egyszerűen olvadnak a szájban.

Hagyományos Baumkuchen recept

Imádok sütni a hideg téli estéken, és az abszolút kedvencem mindig a hagyományos Baumkuchen. A koncentrált nyugalom, amely a sütemény rétegezéséből és az egyes rétegek szinte meditatív hozzáadásából fakad, a Baumkuchen minden érzékszervnek igazi élvezetet nyújt - különösen persze az evés közben.

Csokoládé fondü

Ez a csokoládéfondü recept az egyik abszolút kedvenc desszertem különleges alkalmakra vagy hangulatos estékre. Nem hiányozhat egyetlen romantikus vacsoraasztalról sem. Számtalanszor készítettem már családtagoknak és barátoknak, és mindig elragadó kritikákat kaptam. Az olvasztott csokoládé és a friss gyümölcsök kombinációja egyszerűen verhetetlen, az elkészítése pedig meglepően egyszerű.

Édes leveles tészta karácsonyfák

Ez a recept mosolyt csal a családom arcára, különösen karácsonykor. Az édes leveles tésztából készült karácsonyfák nemcsak az ünnepi asztalra kerülnek, hanem tökéletes ajándék a barátoknak és a családnak is. Az a jó, hogy nagyon könnyen elkészíthetőek, és csak néhány hozzávalót igényelnek.

Forró Aperol

A klasszikus Aperol Spritz igazi rajongójaként úgy döntöttem, hogy elkészítem ennek a koktélnak egy melegítő és hangulatos változatát - a Hot Aperolt. Némi kísérletezés és apró módosítások után végül sikerült megtalálnom a tökéletes egyensúlyt az Aperol keserédes íze és a forró italok meleg, megnyugtató érzése között. Ez a koktél, amely tökéletes a hűvösebb estékre, minden Aperol-rajongónak biztosan örömet okoz.

Gyors marcipán burgonya csak 4 hozzávaló

A marcipános burgonya abszolút csemege, különösen karácsonykor, és mindig is különleges helyet foglalt el a családunkban. Ez a gyakran alábecsült édes desszert, mint édesség, gyermekkori emlékeket idéz fel bennünk. Évekkel később is lelkesen és szeretettel készítem ezt a receptet. A marcipános krumpliban az a csodálatos, hogy nemcsak finom az íze, de könnyen elkészíthető is!

Mandarin és speculoos desszert

Karácsonykor gyakran készítettem ezt a mandarinos és spekulátos desszertet a családomnak. A mandarin frissessége a spekulátus ízével és a habos túróval kombinálva egyszerűen ellenállhatatlan. Mindig öröm ezt a finom desszertet tálalni - gyermekkori emlékeket idéz fel, és feldobja a hideg téli napokat.

Sós leveles tészta karácsonyfa

Ezt a leveles tészta karácsonyfa receptet minden évben elkészítem karácsonykor. Örömteli módja a dekoráció és az ételek kombinálásának, és garantáltan ellopja a showt. A sós croissant íze a fűszerekkel és a ropogós leveles tésztával kombinálva ellenállhatatlanná teszi. Higgye el, ha egyszer megkóstolja, újra és újra el akarja majd készíteni.

Top kategóriák

Sütemények

647 receptek

Húsételek

744 receptek

Olcsó ételek

350 receptek

Mascarpone

75 receptek

Desszert

1260 receptek

Köretek

660 receptek

Ebéd

1536 receptek

Tészta

242 receptek

Reggeli

195 receptek