HIRDETŐ

Zelleres borjú

Egy kissé módosított változata a szokásos Borscht levesnek. A káposztát zellerral helyettesítettem, és azt kell mondanom, hogy nagyszerű íze volt.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
10
  • 2 The Onion Szögek Hozzáadott
  • 5 Burgonya Hozzáadott
  • 1 petrezselyem gyökér Hozzáadott
  • 2 répa Hozzáadott
  • 2 Petrezselyem Hozzáadott
  • vegeta Hozzáadott
  • 3 Levélhullás Hozzáadott
  • tejföl Hozzáadott
  • A kókuszolajnak nem kell lennie Hozzáadott
  • A borzas bolshevik nem kell lennie Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

50 perc.
1. Lépés

Az apróra vágott hagymát, répát és petrezselymet kókuszzsíron pirítjuk. Amikor a keverék jól megpirult, hozzáadjuk a sót, vegetát, babérlevelet, és ízlés szerint más fűszereket. Felöntjük a fazék feléig vízzel. Hozzáadjuk a megtisztított és kockákra vágott céklát, majd a főzés vége előtt, amikor a zöldség majdnem kész, hozzáadjuk a szárzelleret és a burgonyát. Mindent együtt főzzünk, majd levesszük a tűzről.

2. Lépés

Tálaljuk a tányérokon, díszítjük és végül tejföllel ízesítjük. Mi így szeretjük.

3. Lépés

Ha ismeri a fűszernövényeket és képes összegyűjteni a megfelelő Csalamádé Csíkszemerei borssal, adja hozzá a főzéshez. Ez jellemző az orosz konyhára.

4. Lépés

A leves nagyszerűen ízlik, még hidegen is kellemesen frissíti.

5. Lépés

Jó étvágyat kívánok :-)

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Sütemények

829 receptek

Mascarpone

140 receptek

Olcsó ételek

500 receptek

Túró

281 receptek

Ebéd

2585 receptek

Húsételek

1230 receptek

Saláták

275 receptek

Szószok

285 receptek