HIRDETŐ

Forrás: Youtube

Bográcsos paprikás krumpli

Olyan lesz akár a nagymama paprikás krumplija, sűrű, gazdag, krémes.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
6
  • 1 Szál kolbász Hozzáadott
  • 20 dkg kolozsvári hagyma Hozzáadott
  • 30 dkg vöröshagyma Hozzáadott
  • 2 ks Paprika Hozzáadott
  • 2 ks paradicsom Hozzáadott
  • kömény só bors pirospaprika Hozzáadott
  • 1 kg sárga burgonya Hozzáadott
  • 4 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 1 ks szafaládé Hozzáadott
  • 4 pár bécsi virsli Hozzáadott
  • 1 ks erős paprika Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Először is a kolbászt és a szafaládét felkarikázzuk, a szalonnát felkockázzuk, a virslit elfelezzük és beirdaljuk. A zöldségeket megtisztítjuk és felkockázzuk, az erős paprika kivételével.

2. Lépés

A kolbászt és szalonnát együtt ropogósra pirítjuk a bográcsban, majd hozzáadjuk a hagymát és az őrölt köményt.

3. Lépés

5-6 percig intenzíven pirítjuk, majd a paprikát és paradicsomot is hozzáadjuk és felforraljuk az egészet.

4. Lépés

Ezt megszórjuk pirospaprikával, sózzuk, borsozzuk és intenzíven főzzük, vízzel szakaszosan pótolgatva pároljuk az egészet, ameddig teljesen szét nem fő.Ekkor hozzáadjuk a burgonyát és egy kevés vizet.

Hasonló receptek

Régimódi marhahús és zöldségpörkölt

Nincs is jobb egy kiadós pörköltnél egy hideg téli estén, és én pontosan ezt a receptet találtam ki.

Magyaros töltött paprika

A magyaros töltött paprika az egyik legkedveltebb és legismertebb magyar étel. Húsos, rizses töltelékkel megtöltött paprikákat főzünk, majd édes paradicsom szósszal borítjuk. A klasszikus recept a nyári szezonban a legjobb, amikor a friss, édes paprika kapható.

Töltött paprika

A töltött paprika egy hungarikum, melyet a világ számos pontján ismernek és fogyasztanak.

Klasszikus szaftos körömpörkölt

A körömpörköltet lassan, tökéletesre főzve a hús szinte magától lecsúszik csontról, a leve pedig gazdag és zamatos. Tálaljuk ropogós kenyérrel a mártogatáshoz!

Borscs

Istenien finom és laktató étel.

Retro töltött paprika

Egy nagyszerű visszatekintés a múltba magyar anyáink és nagymamáink konyhájába. E kedves retro fogás aprólékosan és nagy szeretettel készül, rendkívül laktató és mindenkinek nagy örömet szerez.

Borsos tokány tejfölös

Ez egy hagyományos magyar étel, amelyet a szívósabb húsok felhasználásával készítenek. Jellegzetes ízét a borsozás, a hagyma és a tejföl adja. Számos variációját ismerjük, azonban most a tejfölös változatot mutatjuk be.

Csirkemell paradicsomszósszal

Ízletes recept csirkemell paradicsomszósszal.

Hasonló receptek

Régimódi marhahús és zöldségpörkölt

Nincs is jobb egy kiadós pörköltnél egy hideg téli estén, és én pontosan ezt a receptet találtam ki.

Magyaros töltött paprika

A magyaros töltött paprika az egyik legkedveltebb és legismertebb magyar étel. Húsos, rizses töltelékkel megtöltött paprikákat főzünk, majd édes paradicsom szósszal borítjuk. A klasszikus recept a nyári szezonban a legjobb, amikor a friss, édes paprika kapható.

Töltött paprika

A töltött paprika egy hungarikum, melyet a világ számos pontján ismernek és fogyasztanak.

Klasszikus szaftos körömpörkölt

A körömpörköltet lassan, tökéletesre főzve a hús szinte magától lecsúszik csontról, a leve pedig gazdag és zamatos. Tálaljuk ropogós kenyérrel a mártogatáshoz!

Borscs

Istenien finom és laktató étel.

Retro töltött paprika

Egy nagyszerű visszatekintés a múltba magyar anyáink és nagymamáink konyhájába. E kedves retro fogás aprólékosan és nagy szeretettel készül, rendkívül laktató és mindenkinek nagy örömet szerez.

Borsos tokány tejfölös

Ez egy hagyományos magyar étel, amelyet a szívósabb húsok felhasználásával készítenek. Jellegzetes ízét a borsozás, a hagyma és a tejföl adja. Számos variációját ismerjük, azonban most a tejfölös változatot mutatjuk be.

Csirkemell paradicsomszósszal

Ízletes recept csirkemell paradicsomszósszal.

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

100 receptek

Olcsó ételek

450 receptek

Gyors ételek

1704 receptek

Ebéd

2251 receptek

Sütemények

795 receptek

Karfiol

64 receptek

Húsételek

1081 receptek

Desszert

1658 receptek