HIRDETŐ

Forrás: Pixabay : adoproducciones

"Caldo verde" portugál pörkölt

A Caldo Verde egy hagyományos portugál pörkölt, amelyet az egyszerűség és a friss alapanyagok használata jellemez. Ezt a receptet már sokszor elkészítettem, és mindig egy élmény az érzékek számára. A kelkáposzta és a chorizo erőteljes ízét a rozsdabarna gesztenyés burgonya földes finomsága egészíti ki, így egy egyszerre kiadós és élénkítő étel születik.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 2 Tablespoon olívaolaj Hozzáadott
  • 1 kockára vágva hagyma Hozzáadott
  • 3 apróra vágott gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 1 frissebb Kukorica darabokban Hozzáadott
  • 500 g Vörös burgonya, kockára vágva Hozzáadott
  • 1 Kolbász (lehetőleg chorizo), szeletekre vágva Hozzáadott
  • 600 g Durvára vágott kelkáposzta Hozzáadott
  • 112 l csirkeleves Hozzáadott
  • só és bors ízlés szerint Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

A caldo verde pörkölt elkészítéséhez először egy nagy serpenyőben közepes lángon melegítse fel az olívaolajat. Adjuk hozzá a hagymát és a fokhagymát, és pároljuk puhára és áttetszőre. Rendszeresen keverjük meg, hogy semmi ne égjen meg.

2. Lépés

Adja hozzá a burgonyát és a csemegekukoricát, és főzze néhány percig, amíg kissé megpuhulnak. Időnként megkeverjük, hogy a burgonya ne ragadjon le.

3. Lépés

Adjuk hozzá a chorizót és a kelkáposztát, és keverjük jól össze, amíg a kelkáposzta fonnyadni nem kezd. Azt javaslom, hogy itt fokozatosan adjuk hozzá a kelkáposztát, mert eleinte sok helyet foglal el a fazékban, de hamar összeesik.

4. Lépés

Most adjuk hozzá a csirkealaplevet, és forraljuk fel a pörköltet. Ezután csökkentse a hőfokot, és hagyja a pörköltet 30-40 percig főni, amíg minden hozzávaló jól megfő.

5. Lépés

Ízlés szerint sóval és borssal fűszerezzük a caldo verde levest, és tálaljuk. Személy szerint úgy tapasztalom, hogy ez az étel másnap még finomabb, amikor az ízeknek már volt idejük megfelelően összeérni.

Hasonló receptek

Éjféli leves

Ez a tartalmas leves tökéletes késő esti órákra. Gazdag ízvilágú, és gyorsan, egyszerűen elkészíthető. Tökéletes egy otthoni összejövetelre vagy szilveszteri bulira.

Hagyományos, kiadós kolbászleves nagymama módra

Ez a kolbászleves a nagymamámmal töltött felejthetetlen napokat juttatja eszembe. A levesek mindig tele voltak ízekkel, és egyszerű alapanyagokból is finom ételeket tudott varázsolni. Ez a recept az egyik abszolút kedvencem, és biztos vagyok benne, hogy te és a szeretteid is imádni fogják!

"Elzászi Choucroute" - hús savanyú káposztával

Német-francia határátkelőként gyakran fogyasztottam choucroute-ot Franciaországban. Ezt az ízletes elzászi tradicionális ételt aztán otthon kezdtem el készíteni a családomnak és a barátaimnak, amíg tökéletesítettem a receptet. A savanyú káposzta , a fűszeres ízek és a kiadós sertéshús csodálatos keveréke egyszerűen ellenállhatatlan.

Rusztikus darált hús pörkölt

Ez a robusztus, kiadós pörkölt nem egyszer volt már a mentőövünk a hideg téli napokon. A zöldségek és a burgonya frissessége a darált hús pikáns ízével kombinálva ízletes kombinációt alkot. Adjon hozzá pirítóst vagy friss bagettet, és a nap meg van mentve. Minden egyes kanál emlékeztet arra a sok alkalomra, amikor örömmel és lelkesedéssel készítettük és ízlelgettük ezt az ételt.

Szívdöglesztő western serpenyő csirkével és szalonnával

A "nyugati serpenyő" gyakori kedvenc nálunk, különösen hétvégén, amikor kicsit több időnk van a főzésre. A szaftos hús, a ropogós zöldségek és a csípős fűszerek keverékét csodálatosan kiegészíti a BBQ-szósz íze. Ez a kombináció minden alkalommal teljesen meggyőzött minket, és mindig alig várom, hogy elkészíthessem ezt a serpenyőt.

Házi burgonyaleves virslivel

Ez a virslis burgonyaleves az egyik abszolút kedvenc ételem, különösen a hideg évszakban. Semmi sem melegít fel jobban belülről, mint egy tál gőzölgő leves. Könnyen elkészíthető, és nemcsak szenzációsan finom, de értékes tápanyagokkal is ellátja a szervezetet. Sós virslivel tálalva igazi laktató étel.

Rablói fazék darált hússal rusztikus partyételekkel

Családunk generációk óta főzi ezt a kiadós rablópörkölt receptet. Nincs is jobb, mint összejönni a szeretteinkkel, és élvezni ezt a finom, laktató pörköltet. Számtalanszor készítettem már az évek során, és mindig nagy sikert arat, különösen a hideg téli hónapokban. A szabadban, nyílt tűzön is elkészíthető.

Wirsingkohlsuppe

Eine herzhafte und gesundheitsfördernde Wirsingkohlsuppe. Ideal für kalte Tage. Die Zutaten werden einfach alle zusammen gekocht bis der Wirsing Kohl weich ist !

Hasonló receptek

Éjféli leves

Ez a tartalmas leves tökéletes késő esti órákra. Gazdag ízvilágú, és gyorsan, egyszerűen elkészíthető. Tökéletes egy otthoni összejövetelre vagy szilveszteri bulira.

Hagyományos, kiadós kolbászleves nagymama módra

Ez a kolbászleves a nagymamámmal töltött felejthetetlen napokat juttatja eszembe. A levesek mindig tele voltak ízekkel, és egyszerű alapanyagokból is finom ételeket tudott varázsolni. Ez a recept az egyik abszolút kedvencem, és biztos vagyok benne, hogy te és a szeretteid is imádni fogják!

"Elzászi Choucroute" - hús savanyú káposztával

Német-francia határátkelőként gyakran fogyasztottam choucroute-ot Franciaországban. Ezt az ízletes elzászi tradicionális ételt aztán otthon kezdtem el készíteni a családomnak és a barátaimnak, amíg tökéletesítettem a receptet. A savanyú káposzta , a fűszeres ízek és a kiadós sertéshús csodálatos keveréke egyszerűen ellenállhatatlan.

Rusztikus darált hús pörkölt

Ez a robusztus, kiadós pörkölt nem egyszer volt már a mentőövünk a hideg téli napokon. A zöldségek és a burgonya frissessége a darált hús pikáns ízével kombinálva ízletes kombinációt alkot. Adjon hozzá pirítóst vagy friss bagettet, és a nap meg van mentve. Minden egyes kanál emlékeztet arra a sok alkalomra, amikor örömmel és lelkesedéssel készítettük és ízlelgettük ezt az ételt.

Szívdöglesztő western serpenyő csirkével és szalonnával

A "nyugati serpenyő" gyakori kedvenc nálunk, különösen hétvégén, amikor kicsit több időnk van a főzésre. A szaftos hús, a ropogós zöldségek és a csípős fűszerek keverékét csodálatosan kiegészíti a BBQ-szósz íze. Ez a kombináció minden alkalommal teljesen meggyőzött minket, és mindig alig várom, hogy elkészíthessem ezt a serpenyőt.

Házi burgonyaleves virslivel

Ez a virslis burgonyaleves az egyik abszolút kedvenc ételem, különösen a hideg évszakban. Semmi sem melegít fel jobban belülről, mint egy tál gőzölgő leves. Könnyen elkészíthető, és nemcsak szenzációsan finom, de értékes tápanyagokkal is ellátja a szervezetet. Sós virslivel tálalva igazi laktató étel.

Rablói fazék darált hússal rusztikus partyételekkel

Családunk generációk óta főzi ezt a kiadós rablópörkölt receptet. Nincs is jobb, mint összejönni a szeretteinkkel, és élvezni ezt a finom, laktató pörköltet. Számtalanszor készítettem már az évek során, és mindig nagy sikert arat, különösen a hideg téli hónapokban. A szabadban, nyílt tűzön is elkészíthető.

Wirsingkohlsuppe

Eine herzhafte und gesundheitsfördernde Wirsingkohlsuppe. Ideal für kalte Tage. Die Zutaten werden einfach alle zusammen gekocht bis der Wirsing Kohl weich ist !

Reels

Új

Top kategóriák

Húsételek

1141 receptek

Mascarpone

120 receptek

Olcsó ételek

467 receptek

Sütemények

816 receptek

Ebéd

2370 receptek

Tészta

333 receptek

Gyors ételek

1886 receptek

Desszert

1792 receptek