HIRDETŐ

Forrás: Freepik

Gyors házi mustáros savanyúság Relish

Ez az élénk, fanyar ízű ízesítő felerősíti a hot dogok, hamburgerek és szendvicsek ízét, és izgalmas kontrasztot nyújt a grillezett húsokhoz.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 4 Uborka (közepes méretű) Hozzáadott
  • 1 nagy hagyma Hozzáadott
  • 1 piros paprika Hozzáadott
  • 1 csésze fehér cukor Hozzáadott
  • 2 kanalak Hozzáadott
  • 12 evőkanál Kurkuma Hozzáadott
  • 12 evőkanál mustármag Hozzáadott
  • 1 csésze fehér ecet Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

90 perc.
1. Lépés

Kezdje az uborka, a hagyma és a paprika alapos megmosásával.

2. Lépés

Ezután magozza ki és kockázza fel a zöldségeket - én általában körülbelül 1/8 hüvelyknyi méretűre kockázom őket, hogy a megfelelő ropogást biztosítsam.

3. Lépés

Egy nagy tálban keverje össze a felkockázott zöldségeket, adjon hozzá sót és kurkumát, majd keverje jól össze.

4. Lépés

Most hagyja állni a keveréket körülbelül egy órán át - ez a lépés kulcsfontosságú, mivel ez biztosítja az ízek megfelelő átjárását.

5. Lépés

Egy óra elteltével tegye át a zöldségkeveréket egy serpenyőbe.

6. Lépés

Adjuk hozzá a cukrot, a mustármagot és az ecetet.

7. Lépés

Forraljuk fel a keveréket közepes lángon, időnként megkeverve.

8. Lépés

Ha felforrt, csökkentse a hőfokot alacsonyra, és főzze a keveréket körülbelül 30 percig, amíg kissé besűrűsödik - itt a türelem a legfontosabb; ha elsieti ezt a lépést, az egy vizes ízű ételhez vezethet.

9. Lépés

Ha kész, vegyük le a tűzről, és hagyjuk kihűlni.

10. Lépés

Öntse a kihűlt relish-t tiszta, sterilizált üvegekbe, zárja le, és tegye hűtőbe - általában néhány hétig eláll a hűtőben, de ne lepődjön meg, ha már jóval korábban elfogy!

Hasonló receptek

Burgonyasaláta majonézzel

Hagyományos burgonyasaláta majonézzel, főételhez köretként.

Kemencében zöldség burgonyával gyors és egyszerű vegetáriánus

Mielőtt felfedeztem ezt a sütőben sült burgonyás zöldségek receptjét, gyakran küzdöttem azzal, hogy egy ízletes és egyben egészséges ételt készítsek. Mióta először elkészítettem ezt a receptet, állandó szereplője lett a konyhámnak. A sült zöldségek és a ropogós burgonya kombinációja egyszerűen ellenállhatatlan, és minden alkalommal alig várom, hogy elkészíthessem.

Sütőben sült burgonya

Próbálja ki ezt az egyszerű receptet az ízletes sütőben sült burgonyára. Ideális választás egészséges ebédre vagy vacsorára.

Olajbogyó olajban

Ez egy egyszerű, hagyományos recept az olajbogyó pácolásához. Finom és egészséges snacket készíthetünk belőle, amelyet az év bármely szakában fogyaszthatunk. Az olajbogyót nem nehéz magadnak pácolni, mint a mediterrán országokban.

Vegán lencse pörkölt

Ez a melegítő és tápláló vegán lencsefőzelék a családunk abszolút kedvencévé vált! Mint a legtöbb leves és pörkölt, ez is még jobb ízű másnap, amikor az összes íz jól átjárja. De frissen elkészítve is minden levesrajongó szívét megdobogtatja.

Tejszínes sajtmártás feldolgozott sajttal

Ez a sajtos szósz a családom abszolút kedvence, és az évek során újra és újra finomítottuk. Krémes, ízletes és egyszerűen finom. A szósz tökéletes mártogatósnak, tésztaszósznak vagy különböző ételek kísérőjeként. Tapasztalt amatőr szakácsként elmondhatom, hogy ez a recept mindig sikerül.

Savanyúságok

A savanyúság tökéletes módja annak, hogy a téli szezonban felhasználja a saját kertjében termesztett zöldségeket. A savanyúság remekül használható köretként, salátában, vagy csak úgy ízesítésképpen.

Egészséges zöldséges töltött Portobello gomba

A töltött portobello gomba pompás előétel vagy főétel! Ebben a kiadós receptben a friss portobellókat sajtos, sós töltelékkel töltjük meg, és tökéletesen megsütjük. Egy vegánbarát lehetőség, amelyet minden vendég biztosan szeretni fog!

Hasonló receptek

Burgonyasaláta majonézzel

Hagyományos burgonyasaláta majonézzel, főételhez köretként.

Kemencében zöldség burgonyával gyors és egyszerű vegetáriánus

Mielőtt felfedeztem ezt a sütőben sült burgonyás zöldségek receptjét, gyakran küzdöttem azzal, hogy egy ízletes és egyben egészséges ételt készítsek. Mióta először elkészítettem ezt a receptet, állandó szereplője lett a konyhámnak. A sült zöldségek és a ropogós burgonya kombinációja egyszerűen ellenállhatatlan, és minden alkalommal alig várom, hogy elkészíthessem.

Sütőben sült burgonya

Próbálja ki ezt az egyszerű receptet az ízletes sütőben sült burgonyára. Ideális választás egészséges ebédre vagy vacsorára.

Olajbogyó olajban

Ez egy egyszerű, hagyományos recept az olajbogyó pácolásához. Finom és egészséges snacket készíthetünk belőle, amelyet az év bármely szakában fogyaszthatunk. Az olajbogyót nem nehéz magadnak pácolni, mint a mediterrán országokban.

Vegán lencse pörkölt

Ez a melegítő és tápláló vegán lencsefőzelék a családunk abszolút kedvencévé vált! Mint a legtöbb leves és pörkölt, ez is még jobb ízű másnap, amikor az összes íz jól átjárja. De frissen elkészítve is minden levesrajongó szívét megdobogtatja.

Tejszínes sajtmártás feldolgozott sajttal

Ez a sajtos szósz a családom abszolút kedvence, és az évek során újra és újra finomítottuk. Krémes, ízletes és egyszerűen finom. A szósz tökéletes mártogatósnak, tésztaszósznak vagy különböző ételek kísérőjeként. Tapasztalt amatőr szakácsként elmondhatom, hogy ez a recept mindig sikerül.

Savanyúságok

A savanyúság tökéletes módja annak, hogy a téli szezonban felhasználja a saját kertjében termesztett zöldségeket. A savanyúság remekül használható köretként, salátában, vagy csak úgy ízesítésképpen.

Egészséges zöldséges töltött Portobello gomba

A töltött portobello gomba pompás előétel vagy főétel! Ebben a kiadós receptben a friss portobellókat sajtos, sós töltelékkel töltjük meg, és tökéletesen megsütjük. Egy vegánbarát lehetőség, amelyet minden vendég biztosan szeretni fog!

Reels

Új