HIRDETŐ

Hagyományos marhapörköl

A marhapörkölt a magyar konyha egyik legismertebb és legkedveltebb fogása, amelyet a családok szívesen fogyasztanak.

HIRDETŐ
Mit ebédeljünk vasárnap? 15+ fantasztikus recept vasárnapi ebédhez

A recept ebben a cikkben található

Mit ebédeljünk vasárnap? 15+ fantasztikus recept vasárnapi ebédhez

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 112 kg marhahús comb Hozzáadott
  • lapocka Hozzáadott
  • stb Hozzáadott
  • 2 evőkanál olaj Hozzáadott
  • 2 vöröshagyma apróra vágva Hozzáadott
  • 3 gerezd fokhagyma pürésítve Hozzáadott
  • 1 evőkanál Paprika Hozzáadott
  • 12 Csésze vörösbor Hozzáadott
  • 2 Csésze húsleves Hozzáadott
  • 12 Csésze paradicsompüré Hozzáadott
  • 2 evőkanál liszt Hozzáadott
  • és Só bors ízlés szerint Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

150 perc.
1. Lépés

A húst vágd kisebb darabokra, és sózd, borsozd ízlés szerint.

2. Lépés

A húst forgasd bele az olajba egy nagy serpenyőben, és süsd meg minden oldalát.

3. Lépés

Vegyél ki a húst a serpenyőből, és tedd félre.

4. Lépés

Adj hozzá a vöröshagymát és fokhagymát a serpenyőhöz, és süsd meg őket, amíg puha lesz.

5. Lépés

Adj hozzá a paprikát, és keverd össze.

6. Lépés

Adj hozzá a vörösbort, a húslevest, a paradicsompürét és a lisztet, és keverd össze.

7. Lépés

Tedd vissza a húst a serpenyőbe, és lassú tűzön főzd, fedő alatt, kb. 2,5-3 órán át, amíg a hús omlós lesz.

8. Lépés

Adj hozzá sót és borsot ízlés szerint.

9. Lépés

Tálaljátok rizzsel, galuskával, vagy krumplipürével.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Olcsó ételek

503 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Reggeli

427 receptek

Szilva

94 receptek

Mascarpone

141 receptek

Karfiol

66 receptek

Ebéd

2588 receptek