HIRDETŐ

Forrás: Youtube

Medvehagymás pogácsa

A medvehagymás pogácsa, egy kis sajttal kiegészítve, remek nassolnivaló, vagy akár laktató tízórai. Tavasszal mindenképpen ajánlott friss medvehagymával kipróbálni, télen pedig a medvehagyma krémeket lehet használni.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
6
  • 200 g instant élesztővel kevert liszt Hozzáadott
  • 14 teáskanál Hozzáadott
  • 12 teáskanál pirospaprika Hozzáadott
  • 40 g vaj felkockázva Hozzáadott
  • 60 g reszelt Cheddar sajt Hozzáadott
  • 25 g medvehagyma finomra vágva Hozzáadott
  • 110 ml tej Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

A lisztet, a sót és a pirospaprikát egy nagy tálba tesszük. Hozzáadjuk a vajat, és szétmorzsoljuk. Hozzákeverjük a reszelt sajtot és a medvehagymát is.

2. Lépés

Lasscskán adagoljuk hozzá a tejet, és gyúrjuk csomómentesre.

3. Lépés

Egy munkafelületen terítsük szét a tésztánkat és szaggassuk ki pogácsaszaggatóval.

4. Lépés

Sütőpapírral bélelt tepsin 200 fokos sütőben 15 perc alatt készre sütjük.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Olcsó ételek

503 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Reggeli

427 receptek

Szilva

94 receptek

Mascarpone

141 receptek

Karfiol

66 receptek

Ebéd

2588 receptek