HIRDETŐ

Forrás: Caifas from Getty Images

Rántott kardhal

A sült mirin receptje, amely tökéletes egy gyors ebédhez vagy vacsorához.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 4 filék A miruna Hozzáadott
  • só és bors ízlés szerint Hozzáadott
  • 100 g búzaliszt Hozzáadott
  • 2 pcs Tojás Hozzáadott
  • 150 g Zsemlemorzsa Hozzáadott
  • Sütőolaj Hozzáadott
  • 1 citrom Adandó Hozzáadott
  • petrezselyem a díszítéshez Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

A mirinfiléket először is megmossuk, és papírtörlővel szárazra töröljük. Ezután bedörzsöljük őket sóval és borssal - ez a legfontosabb lépés a hal megfelelő fűszerezéséhez.

2. Lépés

A következő lépés a filéink bevonása. Először lisztbe, majd felvert tojásba, végül zsemlemorzsába mártjuk. Ne feledjük, hogy az egész filét alaposan bevonjuk, hogy egyenletesen ropogós legyen a héja.

3. Lépés

Most jön a sütés ideje. Közepesen forró olajban süssük meg a mirint.Süssük mindkét oldalát aranybarnára, ami oldalanként kb. 5 percet vesz igénybe.

4. Lépés

Sütés után a filéket papírtörlőn lecsepegtetjük a felesleges zsírtól. Tálaljuk tányérokra, locsoljuk meg citromlével és díszítsük petrezselyemmel.

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

122 receptek

Húsételek

1141 receptek

Olcsó ételek

468 receptek

Sütemények

816 receptek

Ebéd

2377 receptek

Gyors ételek

1894 receptek

Tészta

333 receptek

Desszert

1797 receptek