HIRDETŐ

Rizses Hús - az ízletes és tápláló csemege

Egy klasszikus étel, ami szinte az összes kultúrában megtalálható.

HIRDETŐ
Mit ebédeljünk vasárnap? 15+ fantasztikus recept vasárnapi ebédhez

A recept ebben a cikkben található

Mit ebédeljünk vasárnap? 15+ fantasztikus recept vasárnapi ebédhez

Hozzávalók

adagok száma
2
  • 1 Csésze Rizs Hozzáadott
  • 2 Csésze víz Hozzáadott
  • 1 evőkanál olaj Hozzáadott
  • 1 Fej vöröshagyma apróra vágva Hozzáadott
  • 1 gerezd fokhagyma pürésítve Hozzáadott
  • 12 kg darált hús marhahús Hozzáadott
  • sertéshús vagy csirkehús Hozzáadott
  • 14 Csésze szezámmag Hozzáadott
  • 14 Csésze szójaszósz Hozzáadott
  • 14 Csésze rizsesszó Hozzáadott
  • 14 Csésze apróra vágott koriander Hozzáadott
  • és Só bors ízlés szerint Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

40 perc.
1. Lépés

A rizst főzzük 2 csésze vízben, amíg puhává nem válik. Hagyjuk hűlni.

2. Lépés

Egy serpenyőben melegítsük fel az olajat, és pirítsuk meg a vöröshagymát és a fokhagymát.

3. Lépés

Adjuk hozzá a darált húst, és süssük, amíg szép aranybarna nem lesz.

4. Lépés

Adjuk hozzá a szezámmagot, szójaszószt, rizsesszót, koriandert és a rizst. Jól keverjük össze.

5. Lépés

Sózzuk és borsozzuk ízlés szerint.

6. Lépés

Készítsük el a rizses húst, amíg meleg.

7. Lépés

Tálaljuk melegen, ha kívánjuk, apróra vágott korianderrel vagy petrezselyemmel megszórva.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

140 receptek

Olcsó ételek

495 receptek

Cukkini

148 receptek

Sütés

2112 receptek

Vacsora

1663 receptek

Karfiol

66 receptek

Gyors ételek

2098 receptek

Sütemények

827 receptek

Köretek

953 receptek