HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/FzOmncWpjRcU37dm6ySo/95cf6845da2d3f45ed2dd449ebac37.jpeg)
Forrás: Youtube
Tökéletes mézes mustáros csirkeragu
Kiválóan krémes mézes mustáros csirke tejszín vagy tejföl nélkül.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
2
- 50 dkg csirkemell
- 3 ek liszt
- 3 dl víz
- 3 gerezd fokhagyma
- olívaolaj
- 1 tk fűszerpaprika
- 5 ek méz
- 5 ek Mustár
- só
HIRDETŐ
Eljárás
45 perc.
1. Lépés
A csirkemellet csíkokra vágjuk, majd megforgatjuk őket a lisztben. Egy kevés olívaolajon fehéredésig pirítjuk csíkokat.
2. Lépés
Felöntjük a vízzel, majd hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a sót és a fűszerpaprikát. Kb. 20 percig főzzük, míg a hús megpuhul.
3. Lépés
Ha a hús már puha, hozzáadjuk a mézet és a mustárt, alaposan összekeverjük, és pár percig még főzzük. Friss petrezselyemmel megszórhatjuk.