HIRDETŐ

Forrás: kamranaydinov from Canva

Zabpehely málnával

Ez a málnás zabpehely a kedvenc módszerem, hogy energikusan kezdjem a napot. Mindig akkor készítem el, amikor úgy érzem, hogy szükségem van egy extra energialökésre. A málna nemcsak ízt, hanem vitaminokat is ad hozzá, a zabpehely pedig rostforrás a hosszan tartó jóllakottságért.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
1
  • 12 szemüveg Zabpehely Hozzáadott
  • 1 üveg Tejek Hozzáadott
  • 1 üveg Málna Hozzáadott
  • 1 kanál méz Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

15 perc.
1. Lépés

Tegyük a zabpelyhet egy meleg edénybe, adjuk hozzá a tejet, és keverjük forrásig. Közvetlenül a forrás után csökkentse a hőfokot, és főzze a zabpelyhet körülbelül 10 percig - fontos, hogy gyakran keverje meg, mert a zabpehely szeret a fazék aljára égni.

2. Lépés

Közben mossuk meg a málnát, ha frisset használunk. Ha fagyasztott málnát használunk, vegyük ki a fagyasztóból, hogy legyen ideje óvatosan kiolvadni.

3. Lépés

Amikor a zabpehely kész, adjuk hozzá a mézet. Ha szeretnéd, egy csipet fahéjat is adhatsz hozzá - tapasztalatból tudom, hogy ez a kiegészítés csodálatosan illik a málnához.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Sütemények

829 receptek

Mascarpone

140 receptek

Olcsó ételek

500 receptek

Túró

281 receptek

Ebéd

2585 receptek

Húsételek

1230 receptek

Saláták

275 receptek

Szószok

285 receptek