HIRDETŐ

Forrás: Pixabay: Hans

A legjobb Low Country Boil garnélarák leves

Ennek az ételnek a lényege az egyszerű összetevők és a tengerre emlékeztető ízek. Hagyományosan közös szabadtéri étkezés, amelyet a piknikasztalnál, a barátok és a család körében kell elfogyasztani, teljesen csöpög az ízektől, sós a tengertől, és egy hideg italért könyörög a közelben.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
9
  • 5 kvart Víz Hozzáadott
  • 1 palack Sör (nem kötelező) Hozzáadott
  • 2 táskák Rákfőző fűszer Hozzáadott
  • 2 kanalak Csípős szósz Hozzáadott
  • 4 Babérlevél Hozzáadott
  • 2 Citrom, félbevágva Hozzáadott
  • 2 font új burgonya Hozzáadott
  • 2 Nagy hagyma, negyedelve Hozzáadott
  • 2 font Füstölt kolbász, két hüvelykes darabokra vágva Hozzáadott
  • 8 fülek Kukorica, keresztben félbevágva Hozzáadott
  • 4 font Hámozatlan, nagy, friss garnélarákból Hozzáadott
  • Old Bay fűszerezés (nem kötelező) Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

90 perc.
1. Lépés

Fogjon egy nagy lábast, majd keverje össze a vizet, a sört (adjon hozzá sört, ha szeretné, hogy enyhe maláta íze legyen, ha nem, akkor maradjon a víznél), a rákfőző fűszert, a csípős szószt, a babérlevelet és a citromot. Ne feledje, hogy a fűszeresség a csípős szószból és a rákfőző fűszerből származik, ezért a saját ízlése szerint állítsa be.

2. Lépés

Forraljuk fel a vizes keveréket magas hőfokon. Az ízletes húsleves főzése kulcsfontosságú; ez az, ami felejthetetlen ízzel hálózza be a burgonyát és a kukoricát.

3. Lépés

Adja hozzá a burgonyát, fedje le az edényt, és főzze körülbelül 10 percig. Itt ne felejtsük el, hogy ne főzzük túl a burgonyát.

4. Lépés

Adja hozzá a hagymát és a kolbászt, hagyja főni további 10 percig, vagy amíg a burgonya megpuhul. A hagymát ne dobjuk csak úgy a fazékba, lassan merítsük alá, hogy megőrizzük a rétegeit, amelyek különben szétválhatnak a forrásban lévő húslevesben.

5. Lépés

Adjuk hozzá a kukoricát, és főzzük még 5 percig.

6. Lépés

Adjunk hozzá garnélarákot. Addig főzzük, amíg rózsaszínűvé nem válnak, általában 3-5 perc alatt. Vigyázzon, hogy ne főzze túl a garnélarákot, mert a zamatosból gyorsan gumiszerűvé válhat.

7. Lépés

Szűrje le a forrást. Szórja meg a tetejét egy kis Old Bay fűszerrel, ez nem kötelező, de további ízvilágot ad.

8. Lépés

Tálalja ezt a Low Country Boil-t forrón és gőzölgősen, némi olvasztott vajjal, néhány citromszelettel és egy csomó szalvétával.

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

122 receptek

Húsételek

1141 receptek

Olcsó ételek

468 receptek

Sütemények

816 receptek

Ebéd

2377 receptek

Gyors ételek

1894 receptek

Tészta

333 receptek

Desszert

1797 receptek