HIRDETŐ

Krémes Krumplileves - a melegítő és kényeztető étel

Egy olyan melegítő és kényeztető leves, amely tökéletes választás a hideg téli napokra. A krémes állagú és a krumpli ízvilága tökéletesen kiegészíti egymást, és a hozzáadott fűszerek és zöldségek további ízt és tápanyagot adnak hozzá.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 2 evőkanál zsír Hozzáadott
  • 1 Fej nagy vöröshagyma Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 1 Fej közepes nagyságú káposzta Hozzáadott
  • 2 közepes méretű krumpli Hozzáadott
  • és meghámozva kockázva Hozzáadott
  • 4 Csésze húsleves Hozzáadott
  • 2 Csésze tejföl Hozzáadott
  • 2 evőkanál liszt Hozzáadott
  • 1 Csomag sajt g Hozzáadott
  • reszelve Hozzáadott
  • 1 Csomag petrezselyem g Hozzáadott
  • apróra vágva Hozzáadott
  • és Só bors ízlés szerint Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

40 perc.
1. Lépés

A zsírt egy nagy lábasban melegítsd fel, és pirítsd meg benne a hagymát, fokhagymát és káposztát, amíg a zöldségek puhaak lesznek.

2. Lépés

Adj hozzá a krumplit, húsleveset, sót és borsot, és főzd, amíg a krumpli puha lesz.

3. Lépés

Keverj össze a tejfölt és a lisztet, és adj hozzá a leveshez. Főzd, amíg a leves besűrűsödik.

4. Lépés

Távolítsd el a lábasról a tűzről, és adj hozzá sajtot, petrezselymet és további fűszereket ízlés szerint.

5. Lépés

Tálalj melegen, és kínálj rántott kenyérkockával, vagy pirított kenyérkockával ha szeretnéd.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Sütemények

829 receptek

Ebéd

2585 receptek

Olcsó ételek

500 receptek

Tészta

352 receptek

Mascarpone

140 receptek

Túró

281 receptek

Fojtogató

137 receptek

Húsételek

1230 receptek